2777
2789
عنوان

برگردوندن کاربری چجوریه ؟؟؟؟

115 بازدید | 30 پست

بگید خواهشا

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

به تماس با ما پیام بده

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تماس با ما پیام بده

خط مامانمه اگه بر گردونم بهش پیام میدن ؟ 

نمیخوام پیام بده 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
از پایین صفحه قسمت (تماس با ما) 

نمیخوام پیام بده 

تلگرام پیام بده سریع تره

نمیخوام پیام بده 

تلگرام پیام بده سریع تره

ایدی تلگرامو میذاری ؟ 

خط مامانمه اگه بر گردونم بهش پیام میدن ؟  نمیخوام پیام بده

نمیدونم والا

بذار نی نی یار تگ کنم ازشون بپرس

@niniyar_3  سلام

میشه راهنماییشون کنید؟ 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

خط مامانمه اگه بر گردونم بهش پیام میدن ؟  نمیخوام پیام بده

نمیدونم قشنگم

واستا یکی رو تگ کنم بهت جواب بده

@ازسارابپرس  

ببخشید بابت تگ سوال داشتن

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ایدی تلگرامو میذاری ؟ 

شماره داره 

تو همین تاپیکای خانومی ک تگ کردم هست

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

@niniyar_3  

سلام من یه کاربری دارم که خط مامانمه تعلیقش کردم 

الان میخوام برش گردونم ایا براش پیام میره ؟ 

نمیخوام بفهمه 

@niniyar_3  

@niniyar_5  

@niniyar_1  

@niniyar_2