2777
2789
عنوان

خواسته زیادیه بخوام با شوهرم تنها باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5402 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یه فکر اساسی بکنید واقعع رفتارش نرمال نیتس شوهر نداره؟

چرا بابا پدر شوهرم اینقدر مرد خوبیه 

اینقدر دوسش داره 

منتها گاهی بخاطر کارش باید بره شهر دیگع ک اونم راهی نیست زود میاد 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

حق داره جلو پسرش لخت بشه؟ بگه کمرشو ماساژ بده درحالیکه شوهرش کنارش نسشته؟؟؟؟

حق نداره لخت بشه

ولی مامان منم هزار جور درد داره طفلک

بابام خیلی سفت ماساژ میده به ما دخترا و پسراش میگه

خدایا شکرت، یعااالمه
حق داره جلو پسرش لخت بشه؟ بگه کمرشو ماساژ بده درحالیکه شوهرش کنارش نسشته؟؟؟؟

برا ماساژ كمر كه لخت نميشن اولا بعدم

بله دخالتت تو اين موارد نا معقوله 

ولي خب هميشه همراهتونه حق باتوس ولي زياده روي ديگه نكن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
تقصیر شوهرته. من یه پسر دارم ،با این که همه کاری براش کردیم ولی اولویت اولش نامزدشه شوهر خودمم دفع ...

یعنی تو ماشین همسرتون شما عقب میشینید؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

کاش شوهر منم یاد بگیره و وقتی مامانش اومد نگه بلندشو برو عقب!😏

با کارای مادر شوهرت کاملا مخالفم ولی به نظرم یکم زشته بزرگتر عقب بشینه کوچکتر جلو 

پدر بزرگ و مادر بزرگم هنوز که هنوزه هروقت میخوان سوار ماشین بشن مادرم به احترامشون میره عقب میشینه

خب پسرشه... تو بعضی مواردم حق داره بنده خدا

نه عزیزم این رفتار طبیعی نیست.ولی تو فرهنگ ما جا افتاده.

این حالت از نظر روانشناسی هزار تا نکته منفی پشتشه.

منم از وقتی فهمیدم نسبت به پسرم خواسته هام رو تغییر دادم

بله دخالتت تو اين موارد نا معقوله  ولي خب هميشه همراهتونه حق باتوس ولي زياده روي ديگه نكن  ...

چرا نامعقوله؟

مادرشوهرم جوانه اینجوری نیست بگم پیره ...

شوهرم هست 

باید جلو شوهر من لباسشو دربیاره بگه بیا ماساژم بده؟

نباید یه حریمی بین مادر و پسر رعایت بشه؟

مخصوصا پسری که دیگه زن داره و خیلی چیزارو تجربه کرده؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...