2777
2789

من لغو کردم کاربری دیگه ای ک داشتمو ولی هنوز تاپیکام هس ففط نمیتونم وارد شم 

من ب خاطر تاپیکام که مستیل شخصی بودن لغو کردم 😭😭😭😭

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

عوض شده دیگه اونجوری نی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب قبل از لغو باید تاپیک هاتو میترکوندی دیگه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب کاربری فقط تعلیق میشه حذف نمیشه درخواست بده کاربریتو برگردونن بعد تاپیکاتو پاک کن

ای وای خب این چه فایده ای داشت 😭😭😭😭

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
خب قبل از لغو باید تاپیک هاتو میترکوندی دیگه

چجوری ؟ 

اخه زده فقط تاپیکای مسایل شخصی 

من مسایل شخصی در حد اسم و شماره نبوده اینا رم پاک میکنه ؟ 

میشه تو رو خدا بگی چجوری میشه پاک کنم تاپیکامو راهش چیه 

الان باید پی وی نی نی یار بفرستم ؟ 

خب کاربری فقط تعلیق میشه حذف نمیشه درخواست بده کاربریتو برگردونن بعد تاپیکاتو پاک کن

چجوری در خواست بدم ؟ 

شماره ای چیزی دارن ؟ 

خودم تل داشتم ی اکانت چیز دگ نداری؟

ای وای خب این چه فایده ای داشت 😭😭😭😭

همین الان میتونی لینک یکی از تاپیک های خصوصیتو بفرستی نی نی یار پاک کنه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چجوری ؟  اخه زده فقط تاپیکای مسایل شخصی  من مسایل شخصی در حد اسم و شماره نبوده اینا رم پ ...

آره پاک میکنه

@niniyar_1  

بخون تاپیکشو

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همین الان میتونی لینک یکی از تاپیک های خصوصیتو بفرستی نی نی یار پاک کنه

میشه بگی کدوم نی نی یار ؟ 

جوابگو هستن سریع ؟ 

من الان اون کاربریمو چجوری بر گردونم ؟ 

چجوری در خواست بدم ؟  شماره ای چیزی دارن ؟  خودم تل داشتم ی اکانت چیز دگ نداری؟

الان همین کاربریت تعلیق بود از تعلیق دراومدی؟ یا یه کاربری دیگته

الان همین کاربریت تعلیق بود از تعلیق دراومدی؟ یا یه کاربری دیگته

ن یکی دگ 

میشه بگی کدوم نی نی یار ؟  جوابگو هستن سریع ؟  من الان اون کاربریمو چجوری بر گردونم ؟&nb ...

ساعات مشخص باید بفرستی الان صبر کن ساعت ۲ میتونی بفرستی