2777
2789
عنوان

چرا هر شب خواب عشق سابق رو میبینم؟

1499 بازدید | 10 پست

چرا من ۳ ساله ازدواج کردم   و حسی ب اون اقا ندارم

اصلا  ن بهش فکر میکنم و حسی ندارم اصلا ولی هر شب خوابشو میبینم

اینم بگم اون زمان عاشقش بودم ولی اون دوستم نداشت 

ب نظرتون دلیل این خواب چیه  ک هر شب  خوابشو میینم اصلا توی طول روز ام بهش فکر نمیکنم اصلا

منم چند شبه خابشو میبینم

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت روایی برای رسیدن به عشقم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند شبه خابشو میبینم خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت روایی برای رسیدن به عشقم یکی یه ص ...

هر شب ی داستان جدید ایندفهه خواب میدیدم که ب ایران حمله شده و اون طرف کشوری ک حمله کرده بود شده و من توی کمد دیواری قایم شده بودم تادیدم اون اومده رفتم توی خواب بغلش کردم صفت اینقدر بغلش کردم 

هر شب ی داستان جدید ایندفهه خواب میدیدم که ب ایران حمله شده و اون طرف کشوری ک حمله کرده بود شده و من ...

کن دوشنبه خواب دیدم عشقم داره انگشتر بزرگ خوشگل می‌کنه دستم نمی‌دونم تعبیرش چیه 

تاپیک هم زدم کسی جواب نداد نیومد ...

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

من خیلی دوسش داشتم خیلی اما دیگ شوهرمو دوس دارم

فک کنم اینمواقع مغز یاد خاطرات قدیم میفته ،منم به قبلی حسی ندارم ولی گاهی زیاد هوابشو میبینم و خودم عصباتی میشم ،شایدم طرف فک میکنه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

شاید اون به فکر تو هستش

شاید روحت میره به گذشته

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
یعنی من دوسش دارم؟

نه منظورم این نیست، خودت میدونی دوستش داری یا نه

ولی من منظورم اینه که موقعی که جدا شدید، حست رو (چه دوست داشتن چه حتی تنفر) سرکوب کردی

با تموم شدن رابطه کنار نیومدی

چون کنار نیومدی هنوز ی رابطه بازی توو ذهنت مونده 

شاید تو فراموشش کردی اما توو ذهنت فراموش نشده 

و چون مدتی گذشته رفته توو ضمیر ناخودآگاهت 

مثلا ی وقتایی دیدی خیلی حالمون بده بدون هیچ دلیلی 

این موقع ها احساسات سرکوب شده ما میخواد خودش رو نشون بده چون بنابه دلیلی تحریک شده 

اما چون ما اون حس رو سرکوب کردیم، فراموشش هم کردیم

تصور کن ی عطری بو میکنی، شبیه عطر دوست سابقه ت هست 

توو ذهنت یاد اون آدم زنده میشه اما تو فراموش کردی و اصلا به یاد نمیاری که این عطر چی بوده و... 

فقط هم مربوط به عشق و عاشقی نیست، هر احساسی رو با هر شخصی شامل میشه