2777
2789

بعد میگن معلما پول مفت میگیرن و تعطیلن و فلان والا شما بچه اتو بفرست معلم مدرسه است

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چهاردهم درس میدین !!؟ یه مروری یاد آوری ای  هیچی ندارین

مرور عید خانواده ها باید انجام میدادن من وظیفه ای ندارم 

درسا عقبه و ماه دیگه مدارس تعطیل 

وقتی از۲۰ ام مدرسه رو تعطیل کردن و رفتن خوش گذرونی دیگه وقتی برای مرور نیست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

۱۴ ام

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بعد میگن معلما پول مفت میگیرن و تعطیلن و فلان والا شما بچه اتو بفرست معلم مدرسه است

بچه های ما از ۲۰ ام نیومدن ولی ما تا ۲۸ ام مدرسه بودیم 

درسا وحشتناک عقب 

آخر اردیبهشت هم که تعطیل میشن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
مرور عید خانواده ها باید انجام میدادن من وظیفه ای ندارم  درسا عقبه و ماه دیگه مدارس تعطیل  ...

شما معلم اید؟

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

معلمشون گفت از ۱۴ میام سر کلاس ولی دو روز رو اگه بچه ها اومدن مرور انجام میدم تا از حال و هوای عید بیرون بیاند ولی از ۱۸ حتما تدریس جدید شروع میشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
بچه های ما از ۲۰ ام نیومدن ولی ما تا ۲۸ ام مدرسه بودیم  درسا وحشتناک عقب  آخر اردیبهشت ه ...

بله مدرسه ما هم تا ۲۸ باز بود و همه همکارا بیکار نشسته بودن تو دفتر 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه های ما از ۲۰ ام نیومدن ولی ما تا ۲۸ ام مدرسه بودیم  درسا وحشتناک عقب  آخر اردیبهشت ه ...

منم اگ معلم میشدم از روز14ام درس میدادم،بچهاباید نظم رو یادبگیرن و تنبلی روبزارن کنار

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید