2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال شب قدر افسردگی شدید داشتم. تو همون شبای قدر تو دفترم نوشتم خدایا آرامش چیزیه که هیچ وقت تجربه نکردم یه کاری کن که تجربش کنم. و امسال با حال خوب تو همون دفتر از خدا بابت این که دعامو مستجاب کرد سپاسگزاری کردم.

شیطونو لعنت کن ، این دنیا عذاب بکشی بلایی سرخودت بیاری اون دنیاهم عذاب اندر عذاب آخه عزیزم 

توکل بخدا کن انشاءا.. هم مشکلاتت حل بشه هم خدا به دلت آرامش بده

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

مشکلت چیه ؟

دارم از درد شدید میمیرم ..دیشب که کلا یهو پاهام فلج شدن..با خانواده شوهرم زندگی میکنم ..پونزده ساله..سه تا بچه دارم..شوهرم انگار منو نمیبینه..بریدم از این زندگی ..سلامتی تو این زندگی ازدست دادم ..ولی هیچ کدوم ازکارام به چشم نیومدن وهمش به اسم مادرشوهرم تموم میشه..پدرشوهرم همیشه با اخم نگام میکنه..حتی نمیدونم دلیلش چیه ..هرکاری کردم منو بخوان نخواستن...حتی نمیتونم دلیلی بیارم واسه طلاق..چون همیشه یجوری جلو بقیه نشون دادن که من خیلی خوش به حالمه..خواهر شوهرام و هرکی میاد خونه همه فک میکنن من ناز پرورده ام وهمه کارا رو مادرشون میکنه..و واقعا دختراش میاد نمیزاره من کاری کنم..کلا تو این خونه هرکی میاد یه چیزی به من میگی وهیچکسی هم منو نمیخواد..شوهرم جلو چشمش هم جون بدم باز واکنشی نشون نمیده..

چقد صداشون بزنم اخه 

اونقدر صداشون بزن که کمکت کنن

واینکه هیچ وقت امیدتو به بزرگی خدا از دست نده

چون همین امید باعث معجزه توزندگیت میشه

اینومنی میگم که تویه شرایط بد زندگیم کم اوردمو کلی خودزنی کردم و به خودم امپول هوا تزریق کردم که بمیرم

ولی بخاطراین که زده بودم به پوستم زنده موندم

ولی یهو بی دلیل مهر امیرالمونین افتاد به دلم 

بعدش مهر امام رضا امام حسین...

بعدیهویی خوده خداروپیداکردم

انگارتبدیل شدم به امیدوارترین ادم دنیا

هرکدوم از رفیقام میگفتن ارزویی که داری محاله غیرممکنه براورده شه 

من میگفتم نه خداخودش همه چیو واسم حل میکنه

ودقیقا همینی شد که گفتم

فهمیدم تنهاچیزی که باعث میشه به خوشبختی برسیم اینه هیچ وقت امیدمونو به خدا از دست ندیم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

خدایا بهم قدرت بده ..دیگه تو این قوم نمیتونم زندگیو تحمل کنم

برام دعا کنید

یجوری یشه که کلا خونه زندگیم سوا بشه..برم یه شهرستان دیگه

بخدا چقد پادکست گوش دادم

چقد کتاب که چجوری با اینا برخورد کنم

ولی محبتام اصن روشون اثر نکرد

دارم از درد شدید میمیرم ..دیشب که کلا یهو پاهام فلج شدن..با خانواده شوهرم زندگی میکنم ..پونزده ساله. ...

شرایطت خیلی سخته عزیزم ولی اینا دلیل این نمیشه که بخوای جون عزیزت رو بگیری و خودکشی کنی هدیه خداوند به تو زندگیه حالا که اینجورین توهم سعی کن با سیاست از زیر کارها در بری وقتی قدرت رو نمی‌دونن برای محبت شوهرت سوره مزمل و ذکر یا ودود زیاد بخون در کل زندگی با خانواده شوهر خیلی سخته تجربه دارم ولی آیا اینا ارزش داره تو غضب ابدی خدارو بخری به درک که پدر شوهرت اخم می‌کنه . 

شرایطت خیلی سخته عزیزم ولی اینا دلیل این نمیشه که بخوای جون عزیزت رو بگیری و خودکشی کنی هدیه خداوند ...

اتفاقا یه مدت میخوندم ..ولی اثرش رومن میشه..یعنی من بیشتر عاشق شوهرم میشم..تجربه اش کردم