2777
2789

دوستان من یکسال اقدامم ، روز اول عید با یه هفته تاخیر پریود شدم با اینکه پریودام منظم بود ، ولی خونریزیم دو روز بیشتر نبود ، ولی بعدش همش حالت تهوع و سرگیجه دارم، بدنم گر میگیره ، دردای پریودی ام تموم نشده ، به نظرتون باردارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد آز دادم منفی شده ، دیگه میترسم 😔

الهی بگردم🥺🫂بده انشالله اونی ک میخوای بشه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

منم خیلی امید داشتم ولی امروز پریود شدم☹️

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
بچه ها میخوام بدونم میشه همچین چیزی؟ که ماه اول بارداری آدم پریود شه؟

معمولا در حد لک تو لانه‌گزینی هست ولی پریود نه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم خیلی امید داشتم ولی امروز پریود شدم☹️

من پارسال ماه رمضون تو نینی سایت خوندم که اگه روز نوزدهم ماه رمضون ایه ۳۰ و ۳۱ سوره شوری رو بنویسی و اسم خودت و شوهرت و یه مقدار صدقه بزاری لای قرآن تا سال بعد باردار میشی ، همه ی امیدم ام به این ماهه ، اگه جواب داد میگم شما ام انجام بدی عزیزم

بچه ها میخوام بدونم میشه همچین چیزی؟ که ماه اول بارداری آدم پریود شه؟

برو تاپیک درمان ناباروری من کامل بخون و نسخه ی بارداری که صفحات آخر گذاشتم انجام بده

سریع انشاالله جواب میگیری. طرف بعد سیزده، هشت و ....سال جواب گرفتن