2777
2789

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید 

لکنت داره دعا کنید خدا انشالله گره از زبانش باز کنه 

انشالله خدا به خانواده هاتون سلامتی بده

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

عزیزان لطفا به نیت آرامش روح و ذهنم و سلامتی خودم و خانواده و یه ازدواج خیلی خوب در آینده ان شاءالله برام دعا کنید یا صلوات بفرستید 

ان شاءالله همگی حاجت روا بشین🙏🏻🌼

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾ وَمَا ...

به نیت حاجت تمام نی نی سایتی ها خوندم 

شما هم برای منم دعا کنید 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اسمم ثمین توروخدا دعا کنید از ته قلبتون صلوات یا قدر یا توحید یا... که به هم برسیم زودتر همه موانع برطرف بشه همه چی درست بشه🥹🤲🏻✨لایکم کنید منم براتون صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️