2777
2789

به منم یاد بدین🤓

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه اشون دیگ

خب وقتی چهره‌ها رو میبینن چجوری تشخیص میدن که بهم میان!؟ شانسی میگن؟

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

از روی ظاهر و قیافه نظر میدیم صرفا😐

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

حالا این‌ هیچی اونیکه عکس میزاره میگه بنظرتون اخلاقش چطوره؟واقعا آدم هنگ میکنه

و وقتی بقیه با اطمینان درباره‌ی اخلاقش نظر میدن من به عقل خودم شک میکنم میگم نکنه من مشکلی دارم!😄🤔

و وقتی بقیه با اطمینان درباره‌ی اخلاقش نظر میدن من به عقل خودم شک میکنم میگم نکنه من مشکلی دارم!😄🤔

همون دیگه..طرفم تایید میکنه میگه آره اینجوریه ازکجا فهمیدی؟بعد اونیکه نظر داده میگه از طرز نگاهش از لبخندش...از ابروهاش..