2777
2789
عنوان

گزارش کار[روزسوم]غیرممکن‌ها🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 67 پست

ببین ساعت مطالعه خوب یه خوابه فردا بی ۴ تا ۶ ساعت درس بخونی خوبه به اینم فک نکن که جوری بخونی که رتبه زیر ۲ هزار بیاری بشین تا حد ممکن بخون هر روز سعی کن پیشرفت های کوچیک کنی بخون برای اینکه اگه تو این سه ماه بخونی نتیجه بهتری از اینکه این سه ماه کلا نخونی بدست میاری پس هم زندگیتو بکن هم درستو بخون اولین قدمم ساعت خواب و ببداری تو تنظیم کن ساعت های مشخص از گوشی استفاده کن و تو ساعت های مشخص درس بخون خیلی هم خارج از توانت برنومه ریزی نکن اگه روزی ۶ تو یا بیشتر تو گوشی هستی پس فعلا روز سه ساعت از گوشی استفاده کردنو برا خودت مجاز کن بعد دو هفته کمترش کن نگو کم مونده چون پارسال هم کم مونده اصلا به زمات باقی مونده فکر نکن تو تلاشت رو بکن که حالت رو خوب زندگی کنی با برد های کوچیک شروع کن سعی کن با خودت رفیق شی و با خودت آشتی کنی از کلمات منفی و سرزنش کردن خودتم دست بردار اونوقت واقعا موفق میشی . موفق بشی عزیزم ❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شروع کردی؟ میشه بپرسم برنامه‌ت چجوریه منظورم اینه که بیشتر رو نهایی تمرکز میزاری البته اکه ترم ...

برابر هم کنکور و هم نهایی

نه زیاد صفرِ صفر نیستم

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱
نه عزیزم، اگه دوست داری هرشب که میام گزارش کار میدم شما رو تگ کنم؟

عالیه

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
منم روبیکا دارم تو گروه درس کن تو روبیکا لینکشو بذار هرکی خواست میاد دیگه

باشه الان درس می‌کنم همینجا میزارم

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱
من پرستاری قبول شدم ترم یک هم تموم کردم بعد خدا زد پس کله م مثل خر رفتم انصراف دادم گفتم دوباره میخو ...

واووووو

من ۱۱ امم

ذهنم درگیره 

شما منو صفر بفرض 

۲۱ روز اختصاصی 

۲۱ روز عمومی 

۷ روز دوره اختصاصی بخونم

امتحانا مدرسه رو هم شب امتحانی جمع کنم

خوبه برا نهایی؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
نامزدی؟خوشبخت بشی گلم

https://rubika.ir/joing/GAIGJEAH0IZRSGVHONOZWNJSNGDQPQDH

عزیزم چ رشته ای دوس داری که بگم دقیقا چیکار کنی

خیلی پررو تشریف دارم

دندون..

میدونم نمیتونم ۲ یا ۳ رقمی بیارم ولی خب..

سلام قشنگم خوبی 

عزیزدلم این احساس خیلی طبیعیه الان خیلیا درگیر این حس هستن و خب بخاطر کمال گرایی احتمالا خیلی بیشتر این فکرا اذیتت میکنه

ولی یه پیشنهاد

برنامه تو از فردا یکم سبک تر کن یعنی ساعت مطالعه تو یکم کمترش کن تا راحت تر بتونی بهش برسی این جوری حس بهتری داری اخر شب . گروه درسی هم میتونه مفید باشه . یا اگه شرایطشو داری برو کتابخونه باعث میشه راحت تر عادت کنی به زیاد خوندن 

عزیزم باور کن اگه تو همین مدت هم همه تلاشتو بکنی کلی نتیجه رو عوض میکنی چون خیلیا خسته شدن

منم امشب از ته قلبم دعا میکنم به همه چیزایی که میخوای برسی انشالله و بتونی عالی پیش بری 

نگران نباش قشنگم الانم بستگی به برنامت داره اگه میخوای بخوابی برو قشنگ راحت بخواب و فکر و خیال نکن قشنگم ❤

اگرم خوابت نمیبره من وقتایی که خیلی فشار روم زیاد میشه این کارو میکنم : یه عدد بزرگ انتخاب میکنم مثلا 300 شروع میکنم تو ذهنم از 300 میشمرم میام پایین اینجوری دیگه فکرو خیال نمی کنم . 

حتما اگه حس کردی بازم میتونم کمکت کنم بهم بگو 

نا امید نشو فقط تنها کاری که باید بکنی اینه که ادامه بده چون خیلیا جا زدن ❤

حس خوبیه رسیدن به کسی که دوسش داری همه زندگیم : SAEED