2777
2789
عنوان

گزارش کار[روزسوم]غیرممکن‌ها🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 67 پست
موفق باشی قشنگم من یازدهم هستم میخوام شروع کنم جدی بخونم.. ینی تا الان فق واسع مدرسه خوندم خوشحا ...

منم یازدهم هستم میای رقابتی درس بخونیم؟! 

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

آره ولی اوقم میگیره از کتابا😔💔

منمممم

داری میخونی؟هرشب بیا همینجا گزارش کار بده

بهم انگیزه بدیم

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی قشنگم مهم ترین و اصلی ترین تجربه و نصیحتم برات اینه که لطفا لطفا تا دیر نشده ۱۰۰ تو بزار تا ع ...

میتونم جمع کنم برا نهایی؟

شما فک کن پایه ای نیست..

۲۱ روز اختصاصی. 

۲۱ روز عمومی.

هعی😭

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
مرسی قشنگم مهم ترین و اصلی ترین تجربه و نصیحتم برات اینه که لطفا لطفا تا دیر نشده ۱۰۰ تو بزار تا ع ...

چشمممم

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
فکرت رو آزاد بزار 

سعی می‌کنم ولی نمیشه، خیلی سخته ها

ولی

ناامیدی ها یع طور دیگه فکرت رو می‌خورن

یجور بد...

:(

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱
منم یازدهم هستم میای رقابتی درس بخونیم؟! 

ناموسا پایه ای مث اسی گزارش بدیم با تاپیکامون 

پایه ات چطوره؟.

من میخوام خودمو صفر درنظر بگیرم از پایه بخونم واس نهایی

قبول داری گروهی خوندن خودش رقابتو انگیزه میاره؟

خب گروه تو کجا؟

همه موافق نمیشن تو یجا جمع بشن

من تو روبیکا هستم

تازه من نامزدم بهم برنامه میده میتونم ازش کمک بگیرم وسه بقیه

چندمی قشنگم