خدایااااااا بنده گناهکارت اومده😭😭😭😭
خداااا جونمممم بنده گناهکارتو میپذیری😭😭😭
من جز تو کسیو ندارم تویی پناه بی پناهیام تویی دار و ندااااارم😭😭😭
خدایاااا من که این همه دوست دارم پس چرا دلمو شکوندی😭😭😭😭😭😭😭
تو ک میخاسی ازم بگیریش چرا مهرشو انداختی به دل واموندم😭😭😭😭
خدایا تو که دیدی این عشق از جانب من چقد پاک و مقدس بود😭😭😭
تو که همه کارای این بنده گناهکارتو دیدی دیدی بخاطرش همه چیمو باختم از همه چی گذشتم😭😭😭😭
تو که میدونستی چقد میخوامش چرا ازم گرفتیش😭😭😭😭
تا کی باید عذاب بکشممم😭😭😭😭😭😭
تا کی باید بینمون یه سفال فاصله باشه تا کی باید از پشت دیوار صداشو بشنوم صدای خنده هاشو بشنوم بوشو بشنوم و هر روز هزااااار بار بمیرم و زنده شم😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چرااااا باید عشق من سهم یکی دیگه بشههههه😭😭😭😭😭
چرا مگه چی میخواستم ازت جز اینکه اونی ک واسش از همه چیم گذشتم سهم من بشه😭😭😭😭
علیییی جونمممم من بنده گناهکاریم تو از خدا برام بخاااا😭😭😭😭
علی جونم التماست میکنم ترو به بزرگیت قسممممم تو این شب عزیز از خدا بخا علی منو بهم برگردونههههه😭😭😭😭
تو که میدونی هیشکی تو دنیا پیدا نمیشه اونو اندازه من دوس داشته باشه تورو به خدا قسمت میدم بزار منم طعم زندگی کردنو بچشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭
علی جونم بزار باهاش زندگی کردنو تجربه کنم😭😭😭😭
ترو به این شب عزیز که به اسمت گره خورده قسم میدم از خدا بخا مهر منو بندازه به دلش کاری کنه برگرده بیاد از نو بسازیم😭😭😭😭😭
خدایااااااااااااا قررررررررربونت بررررمممممممممم تو نباشی من هیچم لطفا علیمو بهم برگردون دیگه هیچی نمیخوام ازت😭😭😭
من از همه چیم بخاطرش گذشتم من دیگ همه چینی باختم علیمو برگردون لطفااااا😭😭😭😭😭😭😭😭
خدایااااا کاش میشد بغلت میکردم سرمو میذاشتم رو شونت یه دل سیرررررر گریه میکردمممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خدای زمین و آسمون ها خدای مهربونم من ک میدونم هیچ کاری برات نشد نداره همه چی به تو وابسته س خودت اونو تو زندگیم قرارش بده😭😭😭😭😭😭
خانمااااا شمارو به این شب عزیز قسم میدم برام دعا کنین عشقم برگرده بریدم خسته شدم😭😭😭😭😭😭😭😭