2777
2789

خدایااااااا بنده گناهکارت اومده😭😭😭😭

خداااا جونمممم بنده گناهکارتو میپذیری😭😭😭

من جز تو کسیو ندارم تویی پناه بی پناهیام تویی دار و ندااااارم😭😭😭

خدایاااا من که این همه دوست دارم پس چرا دلمو شکوندی😭😭😭😭😭😭😭

تو ک میخاسی ازم بگیریش چرا مهرشو انداختی به دل واموندم😭😭😭😭

خدایا تو که دیدی این عشق از جانب من چقد پاک و مقدس بود😭😭😭

تو که همه کارای این بنده گناهکارتو دیدی دیدی بخاطرش همه چیمو باختم از همه چی گذشتم😭😭😭😭

تو که میدونستی چقد میخوامش چرا ازم گرفتیش😭😭😭😭 

تا کی باید عذاب بکشممم😭😭😭😭😭😭

تا کی باید بینمون یه سفال فاصله باشه تا کی باید از پشت دیوار صداشو بشنوم صدای خنده هاشو بشنوم بوشو بشنوم و هر روز هزااااار بار بمیرم و زنده شم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرااااا باید عشق من سهم یکی دیگه بشههههه😭😭😭😭😭

چرا مگه چی میخواستم ازت جز اینکه اونی ک واسش از همه چیم گذشتم سهم من بشه😭😭😭😭

علیییی جونمممم من بنده گناهکاریم تو از خدا برام بخاااا😭😭😭😭

علی جونم التماست میکنم ترو به بزرگیت قسممممم تو این شب عزیز از خدا بخا علی منو بهم برگردونههههه😭😭😭😭 

تو که میدونی هیشکی تو دنیا پیدا نمیشه اونو اندازه من دوس داشته باشه تورو به خدا قسمت میدم بزار منم طعم زندگی کردنو بچشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

علی جونم بزار باهاش زندگی کردنو تجربه کنم😭😭😭😭

ترو به این شب عزیز که به اسمت گره خورده قسم میدم از خدا بخا مهر منو بندازه به دلش کاری کنه برگرده بیاد از نو بسازیم😭😭😭😭😭 

خدایااااااااااااا قررررررررربونت بررررمممممممممم تو نباشی من هیچم  لطفا علیمو بهم برگردون دیگه هیچی نمیخوام ازت😭😭😭 

من از همه چیم بخاطرش گذشتم من دیگ همه چینی باختم علیمو برگردون لطفااااا😭😭😭😭😭😭😭😭 

خدایااااا کاش میشد بغلت میکردم سرمو میذاشتم رو شونت یه دل سیرررررر گریه میکردمممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدای زمین و آسمون ها خدای مهربونم من ک میدونم هیچ کاری برات نشد نداره همه چی به تو وابسته س خودت اونو تو زندگیم قرارش بده😭😭😭😭😭😭

خانمااااا شمارو به این شب عزیز قسم میدم برام دعا کنین عشقم برگرده بریدم خسته شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 

جای اینا التماس کن خدا مهرشو از دلت ببره

یه زمانی التماس میکردم خدایا این ادم با همه بدی و خوبیاش مال من

بعد که مال من شد فهمیدم چ اشتباهی کردم میگفتم خدایا چرا این ادم باید میومد تو زندگیم!؟

یهو یادم افتاد خودم اصرار کرده بودم   

هیچی رو زوری نخواین

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه زمانی مثل تو التماس خدا میکردم .

یبار تو عاشورا به خدا گفتم خدایا اگه صلاحمم میست یه کاری کن بهش برسم .

از رو بچگی و خامی 

بهش رسیدم و روزی نبود که از بودن کنارش خودمو لعنت نکنم .تا آخر عمرمم تاوان شو باید پس بدم با این که اون آدم ۷ ساله که مرده

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

من یه زمانی مثل تو التماس خدا میکردم . یبار تو عاشورا به خدا گفتم خدایا اگه صلاحمم میست یه کاری کن ...

خدا رحمتش کنه 

من میخوامش بخدا بهش برسم ی بار ناله نمیکنم چرا سخت میگذره😭😭😭‌

دعا کن بهش برسم همهههههه سختیارو به جون می‌خرم 

خدا رحمتش کنه  من میخوامش بخدا بهش برسم ی بار ناله نمیکنم چرا سخت میگذره😭😭😭‌ دعا کن بهش بر ...

انشاءالله که هر چی خیره نصیبت بشه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

چی شده عزیزم کات کردید یا چی؟

بخاطر یکی دیگ تنهام گذاشت و رفت😭😭‌

میدونی الان حتی با اون دختره رل نیس فقط همینجوری میحرفن فامیلن 

جای خالی اونو ب من منی ک عااااشقش بودم ترجیح داد😭😭😭😭

واقعا که حرصم میگیره هم جنسم بخاطر یه مشت نر انقدر ناله و زاری کنه گور پدرش ولش کن سنت هم کمه متوج ...

خودمم هزار بار میگم بیخیال ولی به زبون دلم یچیز دیگه میگه 

خودمم هزار بار میگم بیخیال ولی به زبون دلم یچیز دیگه میگه 

برو روان شناس

نشد ، برو روان پزشک

دارو ضعیف بت میده اصلا بی حس بی حس میشی

نمیدونی عشق و عاشقی چیه

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی