من دوره هام سي روزست. امروز كه روز ١٤ دورمه رفتم سونو فولي ١٨ داشتم. حالا نميدونم كياقدام كنم براي بارداري. ميخوام همزمان با تخمك گذاري باشه كه احتمال پسر شدن بره بالا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی احتمالش کمه. من یه ودیو دیدم واقعا دیدم دختر یا پسر داشتن دست خداست. اما دو روز قبل و دو روز بعد تخمک گذاری احتمالش بیشتره. یه جدول چینی هم هست به اون توجه کنید.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
خیلی احتمالش کمه. من یه ودیو دیدم واقعا دیدم دختر یا پسر داشتن دست خداست. اما دو روز قبل و دو روز بعد تخمک گذاری احتمالش بیشتره. یه جدول چینی هم هست به اون توجه کنید.
درسته عزیزم
منم پ س . می خواستم چون یه دختر داشتم، اول رفتم سر قرآن و برام یه آیه خیلی قشنگ اومد که یه پسر میدم برات به تاخیر نینداز!!! بعد رفتم سراغ این راهها
يعني هم امشب اقدام كنم هم فردا؟كلا قبل تخمك گذاري اقدام بهتره باشه يا بعدش؟
من ماه اول بلافاصله بعد آزاد شدن اقدام کردم فولی هم بیست بود نگرفت، ماه بعدش سه تا داشتم ۲۰،۲۲،۱۸ که شش صبح ساعت شش اقدام داشتم و عصر ساعت ۵ آزاد شد و همون روز گرفت. چون یکبار اقدام کردیم نه بیشتر