2777
2789

تقریبا الان چهل روز شده ک زدم ژلو و از روزی ک زدم هرروز گفتن ن بهتر میشه اولشه ورم داره فلان و اره ورمش رفت اما شکلش خبلی بده و واقعا مصمم شدم برم آنزیم بزنم ک کلا برگرده بشع لب خودم اما به شدت از دردش میترسم و نگرانم برم انزیم بزنم بدترم بشه کسی زده ؟ میشه راهنمایی کنین اگ زدین

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی ک از ژل لب زدن پشیمون شدم

منم از فردای روزی ک زدم پشیمون شدم ✌🏻 ولی چاره ندارم باید اشتباهمو درست کنم

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

اسی توروخدا جواب بده تو از سال ۱۴۰۱ دیدم گفتی ماهی یکبار اب پیاز ب موهات میزنی برا من رشدش خیلس الویت نیس برام رویش مجدد و پر شدن موهام الویته .میخواستم بپرسم خداییش بی اغراق موهات پرتر هم شده و رویش مجدد داشتی یا ن ؟؟؟؟ و اینکه ممکملم میخوری یا کاردیکه ای کردی مثلا جوشونده ها یا ماسکای تقویتیه دیگه ؟

من زیر چشمم رو آنزیم زدم

بقیه زیاد درد نداشتن ولی من بدترین و شدیدترین و غیرقابل تحمل ترین درد رو کشیدم . خیلی وحشتناک بود

ضمن اینکه ... دکتر اون قدر آنزیم زد برای حل کردن فیلر زیر چشمم که کلا کلاژن های زیر چشمم هم از بین برد و چشمم گودتر از قبل تزریق فیلر شد

پس لطفا جای معتبر و خوب آنزیم بزن

از کار دکتر مطمئن باش

به دکتر بگو حجم آنزیم برابر با حجم فیلر نباشه که مثل من بدبخت بشی

کم کم آنزیم بزنه که یکدفعه لب رو خالی نکنه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

سلام عزیزم خوبی

از امضات فهمیدم مهربونی براهمین جسارت کردم بیام پیام بدم

تو یکی از تاپیکا گفتی که مامانت تولیدی داره

من خیاطی بلدم اما نمیدونم چجوری ازش کسب درامد کنم 

نیاز مالی داریم شوهرم داره له میشه خودم داغون زنده ام ولی زندگی نمیکنم

مدرک نازک وشلوار دارم به روز وباسلیقم واقعیتش اگه محتاج پولش نبودم دلم میخواست بشینم وخانومی کنم اما پول لازمم تاحالا فقط براخودم لباس دوختم همین اونم باالگو

میشه از مامانت بپرسی برام راهنماییم کنی چجوری پول دربیارم ممنونتم