2777
2789

امروز خالم و دختر خالم اومدن خونمون من در شرف جدایی هستم 

با مامانم نشسته بودیم بحث جهیزیم شد من قرار نیست بفروشم جهازمو فقط مبل و فرش رو میفروشم ماشین لباسشویی و ظرف شوییم ال جیه هر کدوم صد تومنه یخچالم ۱۲۰ تومنه برقی هام کریستالام همه مارک عالی نو هم هستن کلا دوسال زندگی کردم بیشتر برقی هام یک بارم استفاده نشده چینی هام اصصصلا استفاده نشدن ۱۸ نفرش که من دارم الان ۳۰ تومن به بالاست باید مفت بدم پس فردا دوباره باید بخرم داشتیم اینارو میگفتیم دختر خالم ۳۲ سالشه مجرده یه جوری نگاه کرد خندید یعنی خیلی امیدواری

من خیلی ناراحت شدم من ۲۵ سالمه تو این دوسال به خدا نه رابطه ای نه چیزی هیچی نفهمیدم از زندگی یعنی حق ندارم زندگی کنم؟؟؟

الان منتظر شوهر نشستم اتفاقا هدف دارم ولی آخه همیشه هم نمیشه تنها موند 

در کل دلم گرفته 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ب ازدواج فکر میکنن

همه دوست دارن ی همراه خوب داشته باشن

دختر خالتم کصخله 

تنها براش دعا کن خدا عقلش بده

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

خدا بزرگه

فقط بخاطر مردم دیگه اشتباه اولت رو تکرار نکن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم! ااتفاقاآفرررین به طرزفکرت

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

محلشون نده و اینکه کلا بعد یک مدت طبیعی میشه

فقط و فقط رفتار خودته که به بقیه اجازه میده چ واکنشی نسبت ب زندگیت داشته باشن

و امیدوارم خوشبخت شی و مطمئن باش میشی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره