2777
2789
عنوان

سرگذشت زندگیم

314 بازدید | 10 پست

دوستان عزیزم امشب دلم بدجور گرفته خواستم درددل کنم باهاتون.

من از بچگی خیلی خیلی سختی کشیدم، پدرم راه دور کار میکرد و از همون بچگی طعم پدر داشتن را نچشیدم، وقتی پشت کنکور بودم پدرم رفت و من دیگه نتونستم درس بخونم معدل ۲۰ مدرسه بودم ولی افسردگی داغونم کرد. بزرگ و بزرگتر میشدم و طعم بی پدری برام تلختر میشد. روز عقدم از محضر رفتم سرخاکش، شب عروسیم پدری نبود که بغلم کنه و بگه خوشبخت بشی. همه این مدت دلم خوش بود به مادری که مثل کوه پشتمه و هوامو داره. قلبم داره میترکه شش ماهه سرطان گرفته و هر روز درد کشیدنش را میبینم و هیچ کاری از دستم بر نمیاد. هروقت اشک میریزم دختر کوچولوم با همون زبون بچگونه میاد میگه مامانجون خوب میشه مامانی من براش دعا کردم.

تورخدا اگه این تاپیک را خوندی برای شفای مادرم دعا کنید. منم برای همتون دعا میکنم بهترین ها نصیبتون بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهتون صبر بده عزیزم .خیلی سخته .قووی باش و تسلیم نشو .خدا حفظ تون کنه و سلامت باشید همیشه 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

قوی باش،به خاطر دخترت

شش ماهه با تمام وجودم جنگیدم ایتقدر روحیه دادم و اومدم خونمون بغض کردم و گریه نکردم نکنه مادرم ناامید بشه ولی امشب از سر شب حالم خیلی بده انگاری دارم خفه میشم 

شش ماهه با تمام وجودم جنگیدم ایتقدر روحیه دادم و اومدم خونمون بغض کردم و گریه نکردم نکنه مادرم ناامی ...

عزیزم تو تسلیم بشی هم نه برا آدم ها نه برا دنیا مهم نیست پس صبر کن به خودت روحیه بده ۸ میلیارد آدم زمین هم کلی مشکلات دارن .مواظب خودت و بچه گلت باش

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیزم چله زیارت عاشورای حق شناس بخون خیلی محربه

ممنون که گفتین. چله زیارت عاشورا حدیث کسا چند دور ختم ۱۴ هزار صلوات ختم قرآن خیلی نذر کردم هنوز که خدا حاجتم را نداده امیدوارم به دعای شما عزیزان که ندیده دعاشون میکنید .