2777
2789

دیروز گفت موجوده سفارش دادم و همینکه فیش فرستادم میگه تموم کردیم منم گفتم پولو بفرست 

امروز صبح ساعت ۷ میگه تا شب میریزم پولتو اونم نریخته 

هم استوری گذاشته هم پست اما یه کارت به کارت نمی‌خواد بکنه !! 

چیکار کنم بنظرتون 

مبلغ هم یه میلیون که دلم نمی‌خواد کلاهبرداری کنه !! 

پیجش هم کلی فالور و کلی رضایت مشتری داره

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

هیچ وقت تو مجازی بدون واسطه جنس نخرید 

من خودم همیشه از برنامه پاساژ و باسلام خرید میکنم 

تا جنس رو نفرستن و اوکی ندم پول رو به حساب فروشنده واریز نمیکنن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت تو مجازی بدون واسطه جنس نخرید  من خودم همیشه از برنامه پاساژ و باسلام خرید میکنم  ...

من چندبار خریدم خیلیم راضی بودم 

این سری اعصابمو خورد کرد مگه یه کارت به کارت چقد وقت می‌بره که نمی‌خواد بریزع

برو دوباره پیام بده ..... مودبانه بگو لطفا برام واریزکنید .... اون پول برای کسی بودع بگووو

پیام دادم 😑😑نمی‌دونم چرا شانسم انقد بده

من چندبار خریدم خیلیم راضی بودم  این سری اعصابمو خورد کرد مگه یه کارت به کارت چقد وقت می‌بره ک ...

خب اگه مشتریش هستی نگران نباش دیگه

اگر بعد از سه روز نریخت پیگیر باش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
خب اگه مشتریش هستی نگران نباش دیگه اگر بعد از سه روز نریخت پیگیر باش

ازینجا خرید نکردم تا حالا ازجاعای دیگه خریدم 

به شانس نیست کع اخه گلم ادم مانتو رو انلاین سفارش میده .. برو حضوری بگیر

حضوری چیزی نبود که مطابق سلیقه من باشه

من چندبار خریدم خیلیم راضی بودم  این سری اعصابمو خورد کرد مگه یه کارت به کارت چقد وقت می‌بره ک ...

اهان 

اگ چن بار خریدی نگران نباش پولتو برمیگردونه

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

اهان  اگ چن بار خریدی نگران نباش پولتو برمیگردونه

از جاهای دیگه چندبار خرید کردم آنلاین

از این پیج اولین بار بود گرفتم