2777
2789

آش پاکسازی 

توضیح برای دوستانم ک می‌خوان بدونن 

آش آبغوره هم بهش میگن 

انواع حبوبات بجز عدس و اگر لوبیا هم نباشه بهتره 

نخود بهترینشه 

یکم برنج بلغور گندم ،جو کم 

آلو سیب زمینی هویج کدو هم میتونی اضافه کنید 

سبزی آش بجز گشنیز البته اگر گرمی دارید خوبه براتون 

نعنا خشک 

میتونی نعنا داغ با روغن زیتون درست کنی ولی بهتره بدون روغن باشه کف ساب کنی داخل اش بسه 

داخل قابلمه یه استکان آبغوره میریزی

و وقتی سرو میکنیم داخل کاسه یه قاشق چایخوری زنجبیل بریزی اگر نمیتونی یک قاشق زیره سیاه بریزی داخل قابلمه نه کاسه 

و بجز اش و آب کلا چیزی نمی‌خوری 

میگن سیب هم میتونی بخوری 

هر سه وعده همین آش 

و یا هروقت دلت خواست بخوری 

اگر کسی هم بیشتر می‌دونه بگه اطلاعات بره بالا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس داییم انجام داد خیلی لاغر شد ولی زمانش یادم نیست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام گلم من خودمم مشاور طب سنتی هستم..مزاج آدما باهم متفاوته..ممکنه ی غذایی برا یکی خوب باشه ولی برا ...

از کجا بدونم چه گرم مزاجم یا سرد مزاج؟! 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

سلام گلم من خودمم مشاور طب سنتی هستم..مزاج آدما باهم متفاوته..ممکنه ی غذایی برا یکی خوب باشه ولی برا ...

این  ک برای حکیم خیر اندیشه 

و چیزی نداره و برای انواع مزاج ها هست 

و خصوصا تو فصل بهار بهترین زمانه 

برای صفراویها و سودا ک بهترینها

من خودم صفراویم