2777
2789

من بعد از کلی تحقیق طبیعی با اپیدورال رو انتخاب کردم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی یه نظری داره

من سزارین بودم و بسیااااار راضی

صدبارم برگردم عقب باز انتخابش میکنم 

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

بستگی به سلیقه خودت داره.هر دوتاش هم درد دارن هم عوارض

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

طبیعی خیلی بهتره من سزارین شدم خیلی بده 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

نمیشه گفت کدوم باید دید توان بدنت، شرایط بارداریت و بیمارستانی که میخوای توش زایمان کنی به چه صورته خیلی ها با طبیعی کمتر اذیت میشن و خیلی ها با سزارین، باید شرایط خودتونو در نظر بگیرید 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
قبلا زایمان داشتی؟؟؟

نه عزیزم ولی سقط داشتم و نصف درد زایمان رو کشیدم 

وقتی بچه اومد بیرون اصلا دیگه هیچ دردی نداشتم انگار نه انگار من بودم داشتم از درد میمردم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️