2777
2789

سلام خانومها...دخترم ۴۰ روزشه...زیادبه خرید لباس وارد نیستم..میشه راهنمایی کنید.این لباس زیردکمه دار الان تواین فصل مناسبه براش بخرم؟

باچی باید بپوشه؟شلوار یا شلوارک؟

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تنهایی خوشگله مامان خانومی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ميتوني بري خيابان بهار

تو تهران

لباساي بچگونه خوشگل داره و همه ست هستن

خريد اونجا راحت تره برات و خيلي شيك و خاص هستش

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا🕌اي خداي بزرگ تورو به ابروي خانم زهرا و اولادش و امام رضا قسم ميدم كمكم كن😭فقط اهنگ عشق ٢ از احسان خواجه اميري،هرجا گوش دادي ياد من بيوفت و برام يه صلوات بفرست لطفا😪🙏🏻

ماهان مامان من تهران نیستم.تویه شهرکوچیک تو مازندرانم.اینجا لباس نوزادی زیادندارن...من از دی جی کالا وبامیلو میخرم

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

بیرون رفتن بانوزاد برام سخته...به  خصوص اینکه باید برم یه شهر دیگه که لباسهای شیک دارن.اینترنتی راحت ترم