نمیدونم چرا این اتفاق داره تو جامعه میوفته اکثر دختر های دورو ورم میبینم که با مرد هایی ازدواج میکنن که علاقه خیلی زیادی بهشون ندارن و بیشتر به خاطر فرار از خونه پدر و یا موقعیت مالی طرف هستش و صریحا هم میگن که ما خیلی با شوهرمون حال نمیکنیم خیلی بده ازدواج های الان همه شده معامله
واقعا ازدواجهای به زور و سنتی خیلی بده ازدواجی عاشقانه خیلی خوبن که با عشق و دوست داشتن آدم بره با یکی زندگی کنه نه به خاطر شرایط و زور و اجبار و فلان و فلان لطفاً اگه نظرتون مخالفه ریپلای نکنید متشکرم از درکتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدرو مادر اغلب به ازدواج به عنوان یع معامله ملک نگاه میکنن
الان منو نامزدم عاشق همیم و دانشجو سال آخر دندونه حتی اگه اینم نبود باز اخلاقایی داره که هر کسی ندارهمامانم مخالفه میگه تا به جایی برسه طول میکشه شاید یکی بهترش اومد ولش کن ، آخه مادر من...
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
به نظرم زندگی فقط پول نیست ولی من خدایی زوج های پوچ کم ندیدم چه جوون چه پیر فقط عر میزد دری وری میگفت بی مصرف کودن تنه لش مثلا من که رام پخ کامل بود حالم بد میزد عین آشغال انداختمش دور باز هول من شد عن پخمه بی مصرف با تون ج.نده هاس گوز بدبخت بی مصرف انتظار داشت برای بی وجود لوس خودکشی کنم درجالیکه من کار دارم درس دارم تو هم هیچ گهی نیستی تو زندگی من بی مصرف هرزه روانی کودن نادون