_nahal مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 895 عنوان بی حسی برای اپیلاسیون و تتو😬 939 بازدید | 18 پست میخوام زیر بغل و بیکینی رو اپیلاسیون کنماما خیلی دردش شدیدهدنبال پماد بی حسی میگردمزایلاپی که هییییچ اثری نداشت برامبه نظرتون پماد های تتو خوبن؟ چی خوبه؟ میخوام کامل بی حس شه 1403/01/10 | 14:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iysan_iyla عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 265 ماینولا بگیر ۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
جلسامبممسمکیلکایتکیس عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 10563 لیرزبرو ❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 37958 من اپیلاسیون رفتم ولی دردش آنقدری نبود که همه میگن لیزر هم دردش تا همین حده یا بیشتره ؟
پیگمنتر_میکروبلیدینگ عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2832 تیکاتیکس اصل بگیر قیمت اصلش چهارصد به بالاس و ساخت تایوانهبزار نیم ساعت بمونه و ترجیحا روش سلفون بکش بعد نیم ساعت پاک کن تا دوساعت کاملا بی حسی در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
iysan_iyla عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 265 اها درضمن زایلاپی رو نباید ک همینجوری بزنی یبار بری اپی باید سه ساعت قبل اپیلاسیون هر ۲۰دقیقه یکبار زایلا پی رو بزنی روشم کیسه فریزر بکش تا خوب بی حس بشه برای زیر بغل و بیکینی ۴۰درصد و برای باقی نواحی ۷۰درصد بی حس میکنه ۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 ببین زیر بغل رو اپیلاسیون نکن خوب نیست uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/
پیگمنتر_میکروبلیدینگ عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2832 آها یه چیز دیگه من قبلا که اپیلاسیون میرفتم قبل کار یه دونه ژلوفن میخوردم چون به علت مشکلات هورمونی در حد گوریل پرمو هستم و اون ژلوفنه باعث میشد خیلی درد احساس نکنم در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
_nahal مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 895 لیزر لیزر هم خوب درد داره اول باید بی حس شه کامل
_nahal مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 895 اها درضمن زایلاپی رو نباید ک همینجوری بزنی یبار بری اپی باید سه ساعت قبل اپیلاسیون&nbs ... زدم. پلاستیک کشیدم هر بیس دقیقه تمدید کردم اما کم بی حس میشه بازم نمیتونم تحمل کنم.
_nahal مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 895 تیکاتیکس اصل بگیر قیمت اصلش چهارصد به بالاس و ساخت تایوانه بزار نیم ساعت بمونه و ترجیحا روش ... همون که سیاهه؟ عکسشو داری؟ میتونی بفرستی؟
_nahal مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 895 ببین زیر بغل رو اپیلاسیون نکن خوب نیست نمیشه خسته شدم دیگهدلم میخواد تاپ بپوشم و راحت باشمخیلی جلو همسرم و خانواده خجالت میکشم زیر بغلم مو داشته باشه
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 نمیشه خسته شدم دیگه دلم میخواد تاپ بپوشم و راحت باشم خیلی جلو همسرم و خانواده خجالت میکشم زیر بغلم ... عزیزم سلامتیت واجب ترهخواهش میکنم اینکارو نکن uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/
_nahal مدیر استارتر عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 895 من اپیلاسیون رفتم ولی دردش آنقدری نبود که همه میگن لیزر هم دردش تا همین حده یا بیشتره ؟ من خودم انجام دادم.اصلا نتونستم تحمل کنم.در حالی که دست و پام رو آخ نمیگم ولی این دو ناحیه خیلی طاقت فرساست.