2777
2789
عنوان

منو کتک زده به جای معذرت خواهی هنوز اون با من قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 28 پست
به نظر شما اصلا کسی که دست بزن داره درست میشه ؟ دیدین کسی رو ؟ 

من چندین ساله کتک خوردم..‌دیگه سعی کردم باهاش دهن به دهن نشم‌ بحث نمیکنم دقیقا از همون موقع تعغییر کرده

ناگفته نماند که کلا عصبی هست ولی من سکوت میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تقصیر خودتم هست من بودم همون روز میرفتم پزشکی قانونی و کتکی که خوردم رو ثبت میکردم عالمو ادم رو هم خبر میکزدم غلط کرده رو زن دست بلند میکنه مطمعن باش دفعات بعد هم تکرار میکنه توام فقط منتطر اینی بیاد نازتو بکشه

معلومه ک نه خری؟ هم کتک خوردی هم بری پیش قدم شی شده تا یه ماهم قهر باش اما بزار ب پات بیوفته

خب می‌خوام بهش بگم که دیگه نمیتونم بمونم می‌خوام جدا شم 

من چندین ساله کتک خوردم..‌دیگه سعی کردم باهاش دهن به دهن نشم‌ بحث نمیکنم دقیقا از همون موقع تعغییر ک ...

ببین من این ی هفته خیلی فکر کردم آدمی ک عصبی باشه یا ی لحظه اصلا نتونه خودشو کنترل کنه نهایتا ی سیلی دو تا سیلی بهت بزنه .ولی اینکه بندازه زیر کشت و لگد به قصد کشت تو رو بزنه به نظرم مال عصبانیت نیست 

خب تقصیر خودتم هست من بودم همون روز میرفتم پزشکی قانونی و کتکی که خوردم رو ثبت میکردم عالمو ادم رو ه ...

من انقد از چشمم افتاده ک واقعا برام مهم نیست حتی از طلاق میترسیدم اما الان مصمم تر شدم 

ببین من این ی هفته خیلی فکر کردم آدمی ک عصبی باشه یا ی لحظه اصلا نتونه خودشو کنترل کنه نهایتا ی سیلی ...

میفهمم کاملا... باهاش اصلا بحث نکن تو دعوا

اگه میتونی ببرید مشاوره

خودمم دارم میرم 

معتاد ک هست 

دست بزنم داره 

راحت میتونی جدا شی 

عصبیش کن بعد کتک ی نامه پزشک قانونی 

و تمام جونتو بردار و فرار کن دختر هنوز خیلی جوونی ک تو ابن زندگی بپوسی

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰