دلیلش برا کتک زدن اینه ک تقصیر خودت بود ک من زدمت. الان تقریبا ی هفتس گذشته باهاش حرف نزدم اونم از من بدتر رفته تو قیافه . چی کار کنم میخوام بهش بگم ک دیگه نمیتونم تحمل کنم و میخوام جدا شم . چجوری بگم بهش وای خدایا خودت کمکم کن اینم بگم اگه حرف نزدم تا الان به خاطر دید و بازدیدای عید بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب تقصیر خودتم هست من بودم همون روز میرفتم پزشکی قانونی و کتکی که خوردم رو ثبت میکردم عالمو ادم رو هم خبر میکزدم غلط کرده رو زن دست بلند میکنه مطمعن باش دفعات بعد هم تکرار میکنه توام فقط منتطر اینی بیاد نازتو بکشه
من چندین ساله کتک خوردم..دیگه سعی کردم باهاش دهن به دهن نشم بحث نمیکنم دقیقا از همون موقع تعغییر ک ...
ببین من این ی هفته خیلی فکر کردم آدمی ک عصبی باشه یا ی لحظه اصلا نتونه خودشو کنترل کنه نهایتا ی سیلی دو تا سیلی بهت بزنه .ولی اینکه بندازه زیر کشت و لگد به قصد کشت تو رو بزنه به نظرم مال عصبانیت نیست