2777
2789

1- عسل طبیعی

2- من صلاح‌تو میخوام

3- پنج دقیقه دیگه پیشتم

4- قرض بده سر ماه برمیگردونم

5- اتفاقا همین الآن میخواستم بهت زنگ بزنم

6- نایب الزیاره بودیم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم بد شد انقدر از این چیزا تو اینستا دیدم حالا به اینجا هم رسیده😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من با بقیه پسرا فرق میکنم خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

جالم بد شد انقدر از این چیزا تو اینستا دیدم حالا به اینجا هم رسیده😂😂😂

نظریات صفر و صدی هست 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اتفاقا میخواستم بهت زنگ بزنم همیشه برام پیش میاد گوشی و برمیدارم زنگ بزنم یهو زنگ میزنه میبینم طرفه

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
اتفاقا میخواستم بهت زنگ بزنم همیشه برام پیش میاد گوشی و برمیدارم زنگ بزنم یهو زنگ میزنه میبینم طرفه

یه چیز دیگم هست میگه فلانی سلام میرسونه

لطفا درخاستمو قبول کن .خدایی اسم منو از کجا میدونستی .تو ناشناس بات صحبت کردم 😐همونی نیستی ک پروفایلت لیمینهو بود .خدایی کیی برگام ربخت اسممو گفتی نکنه اشنایی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بابا بخدا عذاب وجدان گرفتم بت فش دادم😑

النایی ؟النازی؟ .کیییییی .تو ناشناس بات صحبت کردم انگار نام کاربریت اشناس .قبلا پروفایل داشتی؟

بابا ناموسا قبول کن .کاررر دارم😐بخدا نشناختمت شرمنده فش ددادم😐خو اخه چرا اومدی اول فش دادادی بعد گفتی کیم .برگام ریخت توروخدا از دست من ناراحت نشو😑

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بابا بخدا عذاب وجدان گرفتم بت فش دادم😑 النایی ؟النازی؟ .کیییییی .تو ناشناس بات صحبت کردم انگار نام ...

مهم نیست دیگه حرفشم نزن