2777
2789

دارم دیوونه میشم امکانش هست با اینکه سونو نشون نمیده من باردار باشم؟؟؟؟

من ۲۶ سالمه و بارداری اولم ناموفق بود و ۷ ماه پیش نی نی مو از دست دادم و الان چهار ماهه احساس بارداری میکنم با اینکه منظم پریود میشم و بیبی چکم منفی بود هربار که زدم سونو هم رفتم گفتن بارداری نیستی دو هفته پیش باز هم رفتم سونو و گفتم مشکوکم گفت من چیزی نمی‌بینم ولی الان یک هفتس چیزی تو شکمم تکون میخوره!!!

خیلی نگرانم چون دارو مصرف میکنم و لیزر میرم ، نگرانم اگهباردار باشم بچم آسیب ببینه

برای کسی پیش اومده سونو نشون نده ولی باردار باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خیال میکنی دوس داری باشی و نیستی انشاءالله که میشی

ممنونم عزیزم

آخه چند جا دیدم نوشتن تا لحظه زایمان متوجه بارداری خودشون نشدن و بدون علائم بود

منظورم اینه که ممکنه سونو نشون نده؟😥

یا امکان نداره که سونو اشتباه کنه؟

اگه چیزی بود مطمئن باش سونو نشون میداد مخصوصا که میگی ۴ ماه.‌ 

اگه باردار بودی الان باید بچه رو میدیدن. احتمالا به خاطر سقطی که داشتی اینجوری شدی و فکر می کنی بچه داری. 

ان شاالله زود زود بچه دار شی عزیزم. 

برای منم دعا کن 

ممنونم عزیزم آخه چند جا دیدم نوشتن تا لحظه زایمان متوجه بارداری خودشون نشدن و بدون علائم بود منظور ...

سنو ساک بارداری رو میبینه تو ۶ هفته

من گفتن با این حال بدت شاید بارداری خارج رحم باشه

۶ هفته و ۴ روز بود فک کنم سنو واژینال شدم قلبشم تشکیل شده

اونا کلا سونو نمی‌رفتند. فک می کردن چاق میشن یا یائسه شدن دیگه پیگیری نمی کردن. 

راستی بعد سقط شیر مانندی از سینه هام خارج میشد بعد قطع شد الان دوباره از یکی از سینه هام یه مایع شبیه شیر خارج میشه

نرماله؟؟