2777
2789
عنوان

همسرم یک ماهه قهر کرده

5890 بازدید | 60 پست

سر یه چیز مزخرف هیچ حرفی نمیزنه فقط دو سه باری رابطه خواست کارشو کرد رفت همیشه که قهر میکرد من پیش قدم میشدم ایندفعه نشدم انگار قصد نداره آشتی کنه  چیزی ازش بپرسم  بزور جواب میده  جدا هم می‌خوابه چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش نمی دادی تا موس موس بکنه

از فردا لباس شیک با آرایش تو خونه و سنگین باش حتی نگاهش نکن و زیر نظرش نگیر و یه عصر هم بعد لباس شیک و س ک س ی پوشیدن تو خونه با دوستت قرار بزار عصر برو بیرون شب برگردی تامامه

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

یعنی تو این یک ماه وسط قهرش رابطه هم خواسته وشمام قبول کردی ؟چرا وقتی بهت محل نمی‌ده قبول کردی؟ ای خدا شما خانوما چرا انقد زیربار میرین😐توام سفت قهر بمون و شامم نپز لباساشم نشور وقتی که اعتراض کرد بگو اینجاا هتل نیست منم برده جنسی شما نیستم 

فکر کردم اینجوری باهام حرف بزنه یا اگه بگم نه بدتر لج کنه

خب بکنهههه این کار را حق خودت نکن عزیزم، آخه چرا برای خودت ارزش قائل نیستی خیلی اشتباه کردی قبول کردی مطلقا نباید موقع قهر. و قیافه بهش پا بدی

چه عجیب هم قهره هم رابطه داشتین؟ اولین باره این مدلی میبینم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻