2777
2789
عنوان

حالا چی کار کنممممممم خدایااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 51 پست
ینی موندم تو این حساس بودنت.هرچیزی تو دنیا یهویی وبی برنامش قشنگتره ودلچسبتر ...سخت نگیردختررر

چی بگم مونا جان یه بغض بدی دارم. البته الان خیلی بهتر شدم. بالاخره شماها همجنس منید. وقتی میبینم نظر شماها اینه امیدوار میشم به اینکه احساس خودم غلطه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یه جوری میگی اگر بهم میگفت یه لذتِ دیگه ای میبردم از باردار شدنم انگار 100% مطمینی با همین یه اقدام باردار شدی رفت😁البته انشالله که بشی ها اما در کل منظورم اینه بخاطر این چیزا ذهنت رو درگیر نکنبسپر به خدا بگو خدایا هر جور و هر وقت صلاح میدونیبهم بدهخواهر شوهرِ من اولین بچش رو با یه اقدام باردار شداما برای دومی نزدیک به 1 سال و 4 ماه مرتب اقدام بودتا شد

مرضی جان میدونم که میشه حسم میگه اتفاقا این بار باردار میشم. سپردمش به خود خدا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

سلام عزیزم چقدر سخت گرفتی.....والا شوهرته اومده ثواب کنه طلبکارشم شدی😐بعدم از کجا مطمئنی میگیره که اینقدر استرس گرفتی....روز تخمکگذاریته؟؟؟؟؟؟

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
وای تو رو خدا قرص اورژانس نخور، من یه بار خودم هنوز بعد یه سال آدم سابق نشدم، کلی بلا سرم اومد، اصلا اینکار نکن اگه خواست خدا باشه انشالله بارداری اگرم نباشه نمیشی و روزهات میگیری ولی بعد از اون جریان من کلی بلا سرم اومد دیگه پیش خودم گفتم حتما عذاب خدا بوده نباید قرص میخوردم

همین اتفاق الان 2 ماهه برا من افتاده . 

خدایا راضیم به رضات

عزیزم تین خیلی خوبه که متوجه ثواب ماه رمضان هستی اما شما اقدام بکن اگه قسمت باشه باردار میشی .چرا خدا باید بدش بیاد؟مگه باردارشدن شما واسه فرار از روزه گرفتنه؟اگه بخوای اینجوری فک کنی هیچکس به حرمت ماه رمضان نبایدباردار بشه.من خودم چهارساله اقدامم و حتی توی ماه رمضان هم اقدام دارم تا شاید به حرمت این ماه خدا بهم لطف کنه و مادر بشم.شما توی ماه رمضان هم اقدام داشته باش و روزه هات رو هم بگیر.فقط اول و وسط و اخر ماه اقدام نکن.

بعد از هراقدامی هم قبل از اذان صبح غسل بکن که روزه هات خراب نشه

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

حالا کی گفته حتما با همین ۱ بار قطعی میگیره و حامله میشی.خودت داری میگی تو درمانی.مردم ۱ ساله درست اقدام میکنن نمیشه.هیچی معلوم نیست پس بیخودی فاز نگیر.تازه شوهرای خیلیا زنه التماس میکنه واسه اقدام طاقچه بالا میذارن.شوهرتو بذار رو سرت حلوا حلوا کن

خدا جون خودت حافظ پسرم باش تا سلامت دنیا بیاد و بغل بگیرمش😗😘😊😶👪