الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤️❤️❤️اره عزیزم.من پره ها و نوک بینیم خیلی خیلی ورم داشتاوایل بینیم شده بود عین بینی خوک😐😂پایین په ...
سلام عزیزم خوبی میگم منم ۱۲ روز عمل کردم بالا قوز داشتم پایینم نه خیلی خیلی پهن بود نه باریک
چون سوراخا بینیم کوچیک بود دکتر برش نداذه از بغل فقط از وسط بزش داده الان بالا باریک پایین پهن انقد اعصابم خورده یعنی پایینش جمع میشه؟؟؟؟
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سلام شما ۴ ماه بعد عمل چقدر ورم داشتین؟در حدی بود که نوک بینی بزرگ باشه و پهن و کسی متوجه نشه عمل کر ...
من ۱۲ روز عمل کردم نوک بینیم پهن خیلی چسبم میزنم نوکش انقد بد یعنی درست میشه دارم دیونه میشم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
آره درست میشه نگران نباش ۱۲ روز که خیلی کمه من بعد ۱۰ ماه تقریبا میشه گفت ورم بینی م کشیده شد خیلی ت ...
اخه واسه من سوراخ بینیم کوچیک بود دست نزده از وسط برش داده الان بالا قوس داره یه دفه نوکش پهن کلا تمام رخ افتضاح نیم رخم خوبه
میترسم همینجور بمونه اخه وقتی از بغل برش نداده چجوری جمع میشه
منم اینجوری بودم نیم رخ و سه رخ خوب بود از تمام رخ شبیه گوشت کوب بود 🤣🤣هر چی عکس میگرفتم از نیم رخ ...
الان چطور شدی؟
وای اخه بعد دو سه ماه دیگه چسب احتیاج نیست بعد همه باید نظر بدن چرا پهن چرا اینور دست نزده اونور دست نزده
اصلا نمیتونم بدون چسب😭😭😭