سلام . پسرم داره ۵ماهش تموم میشه تا عصر همسرم سرکاره و وقتی میاد یکی دوساعت بچه رو نگه میداره شام میذارم و بعدش از خستگی غش میکنه و من میمونم و بچه . هیچ وقتی نیس که باهم باشیم احساس میکنم دلش میخواد ولی اخه چیکارکنم عذاب وجدان دارم از طرفی هم میترسم زندگیم به خطر بیفته
از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود
اگر دلش بخواد که غش نمیکنه. خب یه روزهایی از خوابش بزنه صبر کنه تا بچه بخوابه. یا گاهی شما صبح زوووود بیدار شو دلش رو بدست بیار
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شامت رو هم زودتر بپز یا مثلا ناهار بیشتر بزار که برا شب هم بمونه. اون دو ساعت رو تا گرسنه شه سه تایی با هم پیش هم باشید و صحبت کنید.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خب این دیگه دست خودته حال داشته باشی یا نه. قرار نیست که هر روز باشه. گاهی صبح زود ساعت بزار بلند شو از خواب