لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فارسیشو نمیدونم دقیقا چی میشه اما دو تا سبزی هست که ما میریزیم توو شکم پری ،به مازندرانی بهشون میگیم زلنگ و انارریجه، با برگ سیر یه عطری داره که نگوووووو
من مامانم پیاز داغ میگیره گردو آلو بخارا زرشک و رب انار قاطی میکنه میذاره تو شکمش، شما چوچاق هم به این مواد اضافه کنی خیلی خوشمزه میشه، چند ساعت قبلش هم میتونی بذاری تو مواد عزیزم تا طعم بگیره ولی اگه نذاری هم اوکیه
عزیزم مرغ شکم پرهای مامانم خیلی معروف و خوشمزه هستن ما جنوب زندگی میکنیم و به سبزیهای شمال دسترسی نداریم، دستورشو میگم درست کن عالی میشه سبزی جعفری و گشنیز میریزیم ما، اول پیاز رو رنده کن و تفت بده بعد هم سیر رنده شده اضافه کن طلایی که شدن سبزیهارو اضافه کن و خوب تفت بده ادویه کاری و فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه کن زرشک و گردو هم بریز و باز تفت بده در اخر هم رب انار ترش یا ملس اضافه کن، مواد شکم پر به حدی خوشمزست که دوست داری خالی بخوری😋 مرغ رو از شب قبل با زعفرون و آبلیمو و کمی نمک و پیاز مزه دار کن ، مواد رو بزار داخل شکم مرغ و تمام مرغ رو رب انار بزن البته کم و مقداری هم ادویه و فلفل سیاه و کمی هم نمک بزن و با خلال دندون کامل شکم مرغ رو ببند ، توی قابلمه مقداری زعفرون و اب و ابلیمو و خیلی کم رب انار بریز ومرغ رو بزار داخل قابلمه با شعله خیلی خیلی کم بزار چند ساعت بپزه وسط پخت یواش مرغ رو برگردون که اون سمتش هم خوب پخته شه راز خوشمزگیش به شعله کم و مدت طولانی پختشه یعنی نگم برات عالی میشه 😋😅