2777
2789
سلام عزیزم شما آی وی اف کردید ؟ اگ اره کجا؟ و ایا موفق شدین یانه؟

سلام من رفتم برای ای وی اف در مراحل اولیه بودم که طبیعی باردار شدم ولی سه ماهگی ایست قلبی کرد و سقط شد حالا دوباره می‌خوام برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید با کدوم از ماماهای فلورا اصلاح سبک انجام میدادین؟

خواهر من تو سن۴۰سالگی با اینکه دکتر کلا ناامیدش کرده بود و بهش آی وی اف گفته بود تنها راه باردار شدنشه!!

اما خود خواهرم روحیشو نباخت و رفت دنبال تحقیق و پیجای بارداری تا اینکه با پیج خانوم دکتر فلورا تاجیک آشنا شد و با اصلاح سبک و یکسری دارو تقویتی برا شوهرش وخودش به دوماه نکشید باردار شد،ماما همراه اصلاح سبکشم ماما کوثر بود بینهایت محترم،باعشق و با حوصله بودن❤️🧚🏻‍♀️

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44
سلام من رفتم برای ای وی اف در مراحل اولیه بودم که طبیعی باردار شدم ولی سه ماهگی ایست قلبی کرد و سقط ...

سلام عزیزم پیش کدوم دکتر میرفتی برا آی وی اف که دیگه باردار شدی خودت؟ و اینکه علت سقطت چی بود تونسی بفهمی چرا ایست قلبی کرد جنین؟ منم با اصلاح سبک فلورا باردار شدم ولی تو نه هفته جنین ایست قلبی کرد و مرده زایی داشتم ولی همه دکترا میگن علتش همون کیفیت پایین تخمکه و نیازی به ازمایش نیست من تنبلی تخمدان دارم و 23 سالمع پارسال برج یازده سقط داشتم و تا الان باردار نشدم ممنون میشم جوابمو بدید 

سلام عزیزم پیش کدوم دکتر میرفتی برا آی وی اف که دیگه باردار شدی خودت؟ و اینکه علت سقطت چی بود تونسی ...

سلام با دکتر رستمی , ولی هنوز فقط آزمایش ها رو انجام دادم البته دکتر شمالی به من گفت اصلا طبیعی باردار نمی‌شید علت سقط رو مشخص نکردن

سلام عزیزم پیش کدوم دکتر میرفتی برا آی وی اف که دیگه باردار شدی خودت؟ و اینکه علت سقطت چی بود تونسی ...

عزیزم شما برای کیفیت تخمک چکار کردین؟ ایا نتیجه ای گرفتین یانه؟ من تخمک کشی کردم تخمکام پوچ بودن😢😢

سلام با دکتر رستمی , ولی هنوز فقط آزمایش ها رو انجام دادم البته دکتر شمالی به من گفت اصلا طبیعی بارد ...

عزیزم با رستمی انجام دادین ای وی اف؟ منکه رفتم تخمک کشی داروهای هورمونی اصلا بهم نمیسازه متاسفانه هیچ تخمکی نتونستن بکشن ازم و همش پوچ دراومد این نیک فرجام احمق که گذاشته اونجا رستمی ، تا من رفتم منو برد تو سیکل فکر کن من امروز ساعت پنج عصر ویزیت شدم برا بار اول ساعت نه شب داشتم امپول سینال میزدم خودشم با دوز خیلییی بالا بع من دارو داد چون توی تخمدانم روز دو فولی زیاد نبود یعنی بدون هیچ تقویتی منو برد توی سیکل و نتیجم نداد 

عزیزم با رستمی انجام دادین ای وی اف؟ منکه رفتم تخمک کشی داروهای هورمونی اصلا بهم نمیسازه متاسفانه هی ...

😐وااااا به نظر من اول برو سه چهار ماه اصلاح سبک داشته باش که کیفیتشون بهتر بشه برو زیر نظر فلورا تاجیک یا یکی از ماماهاش

😐وااااا به نظر من اول برو سه چهار ماه اصلاح سبک داشته باش که کیفیتشون بهتر بشه برو زیر نظر فلورا تا ...

چی بگم که شش ماه بود اصلاح سبک فلورا داشتم بعد رفتم برا تخمک کشی و اصلا باورم نمیشه که این اصلاح سبک هیچ اثری روی کیفیت تخمک من نداشته شایدم این داروها انقد قوی ان که اثر هر چیزی رو خنثی میکنن🫤🫤