2777
2789

از سوتیاتون خاطرات عاشقانه یا خنده دارتون از چتانون یا چیزایی ک بهتون حس خوب میدن عکس بدیم یا تعریف کنین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا از بداش که یادم مونده 

رفته بودم مصاحبه کاری اومدم بگم به گل و گیاه علاقه دارم گفتم به گوه ها عقیده دارم 

دومیشم این بود که موقع کرونا اشتباهی تو گروهی که خود دبیرمون هم بود ویس فرستادم و دقیقا به همون دبیر فحش دادم یهو دیدم هی داره تو پیوی پیام میاد اومدم (دوستام بودن داشتن بهم میگفتن) از گروه اومدم بیرون فهمیدم جای اشتباهی پیام دادم تا اومدم پاک کنم دبیرم سین زده بود 😑ولی الان فقط با اون ارتباط دارم 

دو تا از بداش که یادم مونده  رفته بودم مصاحبه کاری اومدم بگم به گل و گیاه علاقه دارم گفتم به گ ...

واییییی دخترررر خدای سوتی توییا🤣🤣من  شب جشن قبل عروسیم شبهام بود اخر شب ک خودمونیا بودیم پسر پسرعموم دویید طرف بیرون منم پشتش دوییدم کل مهمونام دیدن من میدوئم پشتم دوییدن 🤣🤣🤣🤣ابروم ب چخ رف

واییییی دخترررر خدای سوتی توییا🤣🤣من  شب جشن قبل عروسیم شبهام بود اخر شب ک خودمونیا بودیم پسر ...

تازه اینا دو تا بود که یادم مونده ...

دوستام هم میگن خدای سوتی به من 😆

مثلا سوتی بد زیاد دادم ولی یادم رفته ... اینا چون خیلی خجالت کشیدم یادم مونده