2777
2789

سلام

لطفا از معایبش نگید چون من آزمایش دوره‌ای دادم و بدنم کیس مصرف راکوتان بود و هست و مشکلی براش پیش نمیاد

سوالم اینه که من یه دوره کامل مصرف کردم و خوب شدم ولی الان با شدت کمتر به مدت یه سال بعد از قطع برگشته جوشام‌

از دوستم که پزشکه پرسیدم خودشم مصرف کرده بود گفت اکثر کسایی که مصرف میکنن دوباره برای کنترل جوش‌های ریزی که برگشتن مصرف رو شروع میکنن.

اون دکترش با دوز کم دوره دوم رو پیشنهاد کرده بود مثلا ۲ بار توی هفته

کسی اینجا هست دور دوم هم با های‌دوز دریافت کرده باشه؟ همون روزی یه دونه منظورمه

از تجربه‌تون بگید بچه‌ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم با دوز خیلی خفیف برگشته ولی نمیخورم چون بزرگ نیستند

من رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت تتراسایکلین‌ بخور. ولی کسی که یه مدت راکوتان خورده آنتی‌بیوتیک روش جوابگو نیست. منم تقریبا دو ماهه تترا میخورم ولی تغییری نکرده اصلا. پس تو صافی و شفافیت پوست دوران راکوتان رو نداری اذیت نمیشی؟ چیکار میکنی همون جوشا خوب بشن؟ 

من رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت تتراسایکلین‌ بخور. ولی کسی که یه مدت راکوتان خورده آنتی‌بیوتیک روش جواب ...

ببین باید قلق پوست خودتو پیدا کنی

من فوم شوینده بهم میسازه اینو میزنم با یه ضد آفتابی که بهش حساسیت ندارم. روزایی که بیرون نمیرم ضدافتابو ممکنه نزنم. شبا چون سنم نزدیک سی هست کرم دور چشم میزنم

یه ضد جوش فوری فقط روی جوش های کوچیک

یه ترمیم کننده ی خوب روی جای جوش ها

هیچ چیز دیگه ایی نمیزنم. تونر و آبرسان و مرطوب کننده فقط باید جوش بیشتر برام میشه

پوستم چرب حساسه و راحت با یه روبالشی و برخورد دست یکی به صورتم جوش میزنه

به صورتم دست نمیزنم. به پشت میخوابم. روبالشی رو زود عوض میکنم و سعی میکنم بیشتر از روزی دو بار پوستمو نشورم

من چند سال پیش دو دوره مصرف کردم یه روز در میون یکی.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

راکوتان همون نورم اسکینه؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
هر دوره چند وقت بود ؟ 

دو ماه....هر بسته ۳۰ تا توش بود....یه روز در میون می شد دو ماه.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!