2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

368 بازدید | 27 پست

سلام مامانا

اولین بارداریمه و شدیدن تحمل دردم اومده پایین 

برم بیمارستان و زایشگاه چی بگم و چکار کنم 🥲🥲

آمپول یا سرم میزنن برا درد 🤔

خواهش میکنم راهنماییم کنید😇🥲

وای من جای تو ترسیدم🥲🥲🥲 خدا کمک کنه گلم انشالله به سلامت 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای. برو زایشگاه خودشون معاینت میکنن میدونن چیکار کنن

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

خب وقتی دردات شروع شدبرو

منم اولین زایمانم بوددرس روزی که بهداشت گفته بودصبح ساعت۵دردی ازشکمم اومدوزدبه کمرم چون تجربه نداشتم فکرکردم دستشویی دارم رفتمواومدم خوابیدم بازساعت ۶همونطورباز۷باز۸دیگه شوهرموبیدارکردم تارسیدیم بیمارستانساعت۹ونیم شده بودواونجاگفتن الان زایمان میکنی وبردنم بخش زایمان وساعت ده ونیم زایمان کردم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
من فشارخون بارداری و دیابت بارداری و آسم دارم  میترسم بخوان سزارین کنن

سزارین ک ترس نداره بانو

من هم طبیعی زایمان کردم هم سزارین

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده