سلام خانوما ببخشید من شنبه خانواده شوهرم مهمانم هستند به نظرتون اگر واسه افطاری ژله و شله زرد و رول نون و پنیر((زولبیا و خرما که پای ثابته)) و واسه شام هم سالاد الویه و ماکارونی بدم زشته ؟
یا شام قورمه سبزی بدم با توجه به اینکه تولد دخترهام توی آبان بود و شام زرشک پلو با مرغ دادم ...شما بودین چیکار میکردین
خدایا معرفت مان ده که بس بی معرفتیم. صبرمان ده که بسیار عجولیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
۳۰ نفر هستند قورمه سبزی تا حالا اینقدر درست نکردم چقدر مواد میخواد و اینکه روزه ام نمیتونم طعمش رو ت ...
ببین یه راهکار اینه مثلا اکه برا ده نفر و دستورش و میدونی سه برابرش کن دیگه.البته سی نفر واقعا زیاده سخته درآوردنش مگه عادت داشته باشی،من خودم از هشت به بالا دیگه قاطی میکنم