2777
2789
عنوان

اگه بگم نمیای 🤭🤭نمیگم بیا

268 بازدید | 27 پست

سلام دوستای عزیز ، اینجا کسی از این کارهای اینترنتی مث تایپ ، ادمینی ، گویندگی و .... اینجور کارا قبول کرده خوبه، کلاهبرداری نیست ، البته اینم بگم داخل سایت پلیس فتا نماد اینماد هم دارن ، ولی من میترسم گفتم شاید اینجا کسی باشه چون خوبه حقوقشون و من بشدت لازم دارم 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازت پول خواستن قبول نکن

برای ثبت نام ۱۴۰ تومن می‌خوان یعنی کلاهبرداریه 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
اگه کاره تایپ حقوقش خوبه منم میخوام  پیج کاریش بفرسته یکی اگه کلاهبرداری نباشه

فایل ۸ صفحه ای حقوقش ۳۲۰ ت 

این چه عنوانی بود گیجم کردی 😂  اگه میگه پول بده برای ثبت نام و... کلاهبرداریه

اسم شرکتشون داخل اینماد پلیس فتا هس 

اره وقتی پول میخوان کلاه برداریه 

به یه بهونه ردت میکنن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

یه جوری کارش یا رقابتیش میکنن که باید زود درخواست بدی کار زود بگیری یا تو تایپش غلت املایی زیاد میدن سر موقع نتونی تحویل بدی به نماد اطمینان اینا هم نیست چون حقه میزنن

اسم شرکتشون داخل اینماد پلیس فتا هس 

کلاهبرداریه بعد شما فک کن ی عالمه تایم میزاری تایپ میکنی ایراد میگیرن ویاپول خیلی خیلی کمی میدن درآمد بیشترهم بخای باید پول بدی باز فایل بخری 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.