2777
2789

من یه غلطی کردم چند تا از کارای مادرشوهرم رو به خواهرم و مادرم گفتم

همش تو هر بحثی یاد ا‌وری میکنن مادرشوهرت فلان کرد خواهرشوهرت بسان کرد

ذهنم رو آشفته میکنن

.چند بارم گفتم بسه خسته شدم

اینم هست 

ولی خب همه میدونن بچه دار نشدنم از نخواستن نبود

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی جنبه هستن دیگه وگرنه خودشون کلی حرف زدن  من اصلا به روشون نمیزنم

اره ولی خو زندگی همینه اول امتحان میگیره بعد درس میده 

بزرگترین درس این اتفاقم این بود ک با کسی دردو دل نکنم 

توام ازین ب بعد از خوبیاشون بگو اصن ب دروغ بگو من بد متوجه شدم اصن اینجور ادمی نبود تا دست بردارن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یاد نمیدم دردودل با کسی کرده باشم

با هیچ کس...

ولی همه باهام دردودل میکنن خواهریام مامانم دخترخاله وعمه وعمو ودوستام

و هیچ وقت یاد ندارم که از درددلاشون به کسی یا حتی خودشون یادآوری کنم

دردودل هام تبدیل ب نقطه ضعفم مقابل ی فرد بود  بعد اون چند سالیه با کسی دردودل نمیکنم حتی مادرم یا خواهرم هیچ کدوم بیشتر وقتا اهنگ گوش میدم دردامو ب خودم میگم یا تو فضای مجازی میچرخم فیلم میبینم یادم بره

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
اره ولی خو زندگی همینه اول امتحان میگیره بعد درس میده  بزرگترین درس این اتفاقم این بود ک با کس ...

خوبی هاشونم بگم می‌کن وای چه خوشبختی

اصلا به خاطر همین گفتم که چ‌ن فکر میکردن من خیلی خوشبختم و مدام خوشبحالت خوشبحالت میگفتن خواستم بگم منم مثل شما مشکل دارم 

که اوضاع بدتر شد 

وااا مگه میشه مادر و خواهر حسودی کنن ؟  مخصوصا مادر 😐😐😐

بله عزیزم

پدر من خیلی سرد و بی احساسه

برعکس شوهر من بسیار رمانتیک

شوهرم که خبر نداره همیشه پیش مامانم با من خیلی با محبت حرف میزنه

اقواممون هم شهر دیگه هستن عزا و عروسی مجبوریم مامانم ببریم 

مامانم سوار ماشین بقیه نمیشه فقط تو ماشین ما فقط جلو میشینه

بعد وسطا شوهرم از تو آینه به من لبخند میزنه یا با هام حرف میزنه مامانم نگاهش یه جوری میشه

درکت میکنم چون خانواده منم اینطورین شوهرم هروقت میادسراغم میبرم بیرون ک حالم بهتربشه خونه بابام قیامت ب پامیشه مادرم بخاطر حسادت داداشم وبابام تحریک کرد کتکم زدن درحد مرگ  بشدت ازهمشون متنفرم منتظرم برم خونه خودم هراتفاقی بیوفته فقط خودمم وخودم هیچوقت باخانوادت درد ودل نکن بجا اینکه درست راهنماییت کنن دلسوزی کنن سواستفاده میکنن زندگیت نابودبشه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊