2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید چادر بپوشی 😑😑

749 بازدید | 1 پست

من آدمی ک دینم معمولیه .حجابمم دارم با مانتو عبایی یا مانتوی بلند و روسری میرم بیرون پوشیده هستم ولی میگه حتما باید چادر بزاری ! می‌دونم ک نظر خودش نیست چون قبلن راضی بود با هم صحبت کرده بودیم ولی چند وقت قبل متوجه شدم مادر و خواهراش دارن درموردم حرف میزنن و میگن ک باید ب فلانی . همسرم . بگن ک درستش کنه . حالا هی میگه چادر بپوش حتما باید بپوشی و من اینجوری دوست دارم خدایا نمی‌دونم چیکار کنم کم مونده بیان درمورد نحوه دستشویی کردن منم نظر بدن . این ب کنار از زمانی ک اومدن خاستگاری من ی ته آرایش میکردم حالا میگه الا و بلا نباید آرایش کنی برای بیرون ! اینم بگم ک شنیدم ک خواهراش اینا رو بهش گفتن چون تو ی ساختمونیم . بگین چیکار کنم قبول کنم ؟ ب خدا من با چادر مشکل ندارم میشه تحمل کرد ولی اینکه یکی بیاد درموردم نظر بده تو زندگیم رو مخمه. بماند ک همون خواهرا دختراشون بی حجاب هستن البته من اهمیت نمی‌دم ولی خب یکی نیست بگه میخوای ب راه راست هدایت کنی اول خونواده خودتو هدایت کن چیکار من داری . بعدم ک اینو بهشون میگم میگن تقصیر شوهرامونه و اونا باید بگن . مود منم اینه و د فا.. بگین قبول کنم حرف شوهرمو یا ن 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍