2777
2789

من ترکم و همه اقوامو دوس دارم، کردا خیلی بامعرفتن من دوسشون دارم💕 اینکه ترک باشیم یا اهل جای دیگه دست خودمون نبوده و انتخاب خودمون نیست اما اینکه انسان باشیم دست خودمونه 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکها وکوردا باهم مشکل ندارن ولی یه عده هدفمندانه دارن جلومیرن باعث ایجاد کینه وتفرقه میشن اینم دودش توچشم مردم عادی میره دقت کرده باشی تواینستا وحتی تواین سایت مدام علیه ترکها تاپیک زده میشه .

در این تاپیک شاهد حضور اقوام ترک و کورد بینظیر و بافرهنگمون بودیم 

پس حرفی نمیمونه 

هدف اونایی ک از اون تاپیکا میزنن معلومه😉

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

تورکم و مشکلی با هیچ قومی نداریم

یادمون دادن 

انسان گونه زندگی کنیم 

کوته فکر و خودخواه

نژاد پرست نباشیم

هیچ مشکلی با هم دیگه نداریم این وسط عده ای شیرین زبونی میکنن باعث دعوا و دلخوری میشن

اگه به حال خودمون ولمون کنیننننننن مشکلیییی نداریمممم همشون عزیزدلن

دعواهای قومیتی ریشه اقتصادی داره و بیشتر قومیت‌های همجوار سر زمین دعوا داشن ، این اختلافها در نسلهای بعدی ناخودآگاه نمود پیدا میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

در گذشته تو شهرایی که ترک و کرد با هم زندگی میکردن تنش هایی بوده تو جنگم که فرصت افتاد دست اونایی که نباید و این تنش شد جنگ و کشت و کشتار.کینش هنوز تو دل خیلیا تازس.مثل اتیش زیر خاکستره دیگه با یه باد فوری اوج میگیره

نه عزیزم چرا اینقدر تند میری من فقط برام سوال شد خدانکنه کسی با کسی مشکل داشته باشه فقط چندبار دیدم ...

یه عده که سودشون توی تفرقه و تجزیه ی ایران هست اش و اصلا معلوم کدوم کشورهای دشمن ایران حمایت مالی شون می کنند می خوان این اتحاد نباشه . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
من به عنوان ترک هیچ مشکلی با هیچ کردی ندارم هیچ   تازه دوسشونم دارم

والا منم کوردم اصلا چیزی نشنیدم ک با ترک مشکلی نداشتا باشیم 

فقط تاپیک قومیتی میخوان دعوا را بندازن این خوبه اون بده ...

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون