بستگی داره ولی دخترم قبل از 6ماهگی از ساعت7 صبح میخابید تا 11 یک ساعت بیدار میشد میرفت تا3ظهر باز1ساعت بیدار میشد میخابید تا10 شب بعد تا خود صبح بیدار میموند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره ولی دخترم قبل از 6ماهگی از ساعت7 صبح میخابید تا 11 یک ساعت بیدار میشد میرفت تا3ظهر باز1ساعت بیدار میشد میخابید تا10 شب بعد تا خود صبح بیدار میموند
پس خواب شب و روزش قاطی بوده
از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود
چقدر میخوابه مگه؟من پسرم تو اون سن شب ساعت ده تا صبح ساعت نه و ده میخوابید بعد نزدیک ظهرم یه چرت میزد بعدازظهرم قشنگ دو ساعت میخوابید نزدیک شبم باز یه چرت میزد
پسرمن شبا باما میخوابه زود نمیخوابه ولی روزا یه ساعت بیدار باشه یه ساعت خوابه
از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود
چقدر میخوابه مگه؟من پسرم تو اون سن شب ساعت ده تا صبح ساعت نه و ده میخوابید بعد نزدیک ظهرم یه چرت میزد بعدازظهرم قشنگ دو ساعت میخوابید نزدیک شبم باز یه چرت میزد
شبا بیدار نمیشد ? پسرمن دو تا سه بار شبا بیدار میشه و شیر میخوره
چرا عزیزم شبم حداقل دو سه بار بیدار میشدفکر کنم خواب نی نیت طبیعیه کلا بچه ها هر کدوم ریتم خواب مخصوص خودشونو دارن و تت وقتی اختلالی تو رشدشون نداشته باشن مشکلی نیست
درسته . احساس میکنم یکم تنبله و انگار مثل خودم عاشق خوابیدنه خخخخ. غلت به زور میزنه