2777
2789

دوستان پیرو تاپیک قبلی که دیشب برادرشوهرم برای جاریم کادو انگشتر گرفته بود اورد انداخت جلو من و من از این حرکت خیلی ناراحت شدم اخه کدورتی نداشتیم. 

و خب گفتم اگه بگم این غربتی بازیا چیه متهم میشم به حسادت به این خاطر با روی گشاده گفتم مبارکه و فلان. 

بعد امروز صبح به شوهرم گفتم تو که میبینی برادرت مثل یه زن خاله زنک میمونه با من و احترامم رو نگه نمیداره چرا تو احترام نگه میداری توهم بی محلی کن برگشت گفت هم زنداداشمه و هم دختر عمم دوسش دارم. 

من کلا وا رفتم و همون لحظه تصمیم به طلاق گرفتم بهنظرم مردی که زنداداشش رو ارجح بده به زنش دیگه ارزش زندگی کردن نداره من کلا ازش ناامید شدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیت گفتی امشب این اتفاق افتاده.  اینجا میگی دیشب اتفاق افتاده و صبح به شوهرم گفتم.  ...

خب تاپیک قبلیش و ی روز قبل زده.

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

به نظرم تو خیلی حساسی و شوهرت هم دوست نداره کنترلش کنی  بعد از چی دقیقا ناراحت شدی؟ جمله بندیت ...

دیشب برادر شوهرم برای جاریم انگشتر گرفته بود از در که واردشد انگشتر رو انداخت جلو من و هعی میگفت فلان قدر خریدم فلان کردم و خلاصه هیعی منم منم کرد. 

منم نتونستم بگم خوب چرا اوردی انداختی جلو من؟ چون اگه میگفتم میگفتن جاری حسودیش شده ولی من از بی احترامی و فخرفروشیشون خیلی ناراحت شدم. 

من چی میگم شما چی میگین چه بازیی؟  وقتی بدون هیچ کینه یا کدورتی شروع به بد رفتاری و غربتی بازی ...

اینجوری نیس . 

اذیت شدی  بابت اون موضوع ... میخوای همسرت بهش محل نده 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .