2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ۱ ماهه عقد کردم

461 بازدید | 13 پست

سلام من ۱ ماهه عقد کردم روستا زندگی میکنیم خونه همسرم هم روستاس خونه ما قبل از عقد با من در حال ساخت بوده و الان گچ کاری و کابینتش و سنگ نماش مونده وقتی رفتم خونه رو دیدم به حدی خورد تو ذوقم که باورتون نمیشه اتاق خواب پنجره نداره آشپزخونه پنجره نداره خونه ستون وسط خونه داره دستویی حموم ۲ تا اتاق خواب درشون مستقیم به حال باز میشه سنگای کف رو و آشپزخونه و حموم دستشویی رو به زشتی زدن پذیرایی مستطیله و کلی فضای پرتی داره تازه زمین خونه هم تو نزدیکه کوهه همه جا خاکه و خاک و یه فضاییه که اکثرا تازه دارن اینجا میسازن تک و توک و خیلی خلوته سنگای نمارو هم رومی خریدن من آروزم بود یه خونه خوب داشته باشم انقدری ناراحتم انقدر ناراحتم دوست دارم شبانه روز گریه کنم 

خواهش میکنم بهم بگید من این خونه رو چیکار کنم انگاری نقشه های خونه دهه ۸۰ انقدر زشت و قدیمی طراحی شده الان کلا فضای اتاق خواب رو جدا میکنن از پذیرایی کلا ستون نمیذارن داخل بیوفته و... توروخدا یه چیزی بگید من یه کاری کنم این خونه رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره عزیزم خداروشکرسقفی بالاسرته فعلا همینجوری سرکن تاوقتی ک ب امید خدا پول بیاد دستتون نقشه خونه رو تغییر بدین

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بفروشید یکی دیگه بخرید یا اجاره بدید و خودت برو مستاجری تو یه خونه دیگه

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

سخت نگیر به خوبیهاش فکر کن و با سلیقه خودت درستش کن. الان توی بالاشهر هم ممکنه ستون وسط پذیرایی باشه و تمام این چیزا که گفتی. نزدیک کوه هست و کم کم اونجا ویلا سازی میشه و بعدا از این وضع در میاد. خداروشکر کن که یه سقف بالا سرته 

دوستم مث تو بود خواست بره تو خونه کرایه نشینی دوست شوهرش ... چند سال پیش ۳۰۰تومام ۳۰۰تومان پول مشاوره میداد و گریه ک خونه قدیمه 

رفت ی سری چیزاش ک میخواست تغییر داد 

ی سری چیزاشم قبول کرد همونجا موند الانم خوشگلترین خونه خریدن .... 

همسرت تو نبودی واسش نقشه بدی . ناراحت نباش . 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .