2777
2789

ما کلا خانواده ی ارومی هستیم پسرم خیلی شیطنت داره، خصوصا کسی میاد خونمون یا جایی میریم باز تو خونه اروم تره، یا اگ جایی باشیم همسن و سال خودشو پیدا کنه قشنگ اعصاب ادم وخورد میکنه،

رفتاراش خونه پدرشوهرم دیونم میکنه ، باید مدام کنترلش کنم یهو کل قندونو چپه میکنه رو زمین میوه ها رو پرت میکنه، اب میریزه،خدا نکنه بچه برادرشوهرم ک دو سالشه بیاد یجورایی میبینه همه بهش توجه میکنن بیشتر اذیتش میکنه اونا هم عصبی میشن 

چند بار برخورد بد پدرشوهرمو با بچم دیدم ب چشم، از طرفی حق داشت صبرش لبریز شده بود از ی طرفم میگم هیچکس نباید ب بچم توهین کنه

خدا جونم شکرت

زور گویی زیاد داره، ولی خب اخلاقای خوبم خیلی داره ک وقتی تنهاییم رو میکنه، وقتی میرم خونه مادرشوهرم انقد عصبی میشم چون چیزیم نمیتونم بگم ولی خونه مامانم اصلا انگار نه انگار پسر خوبیه

خدا جونم شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی طبیعیه و کاریش نمیشه کرد فقط باید بزارید بزرگ شه همین

چیکار کنم برم پیش مشاوره؟؟؟ اخرین بار تصمیم گرفتم خونه مادرشوهرم اینا نبرمش دوتایی بمونیم خونه همسرم با دخترم برن

چند بار اینکارو کنم شاید هم احترامش حفظ بشه هم خودش متوجه تنبیه میشه اروم تر بشه

خدا جونم شکرت

با زور و اجبار و نصیحت نمیتونین کاری کنین 

مثلا روزی که قراره برین خونه پدرشوهرتون صبحش زیر بالشتش یه جایزه یا خوراکی بذارین با یه برگ کاغذ که مثلا نامه س بگین اینو فرشته هابرات آوردن  نوشتن اگه امروز توی مهمونی کارای بدی مثل ...... انجام ندی بازم برات جایزه میارن 

براش پازل و کتاب رنگ آمیزی یا لگو ی  جدید  ببرین توی مهمونی  که سرگرم بشه 

چاره ی دیگه ای ندارین به هر حال بچه س 

خوشحال میشم پیجم 
چیکار کنم برم پیش مشاوره؟؟؟ اخرین بار تصمیم گرفتم خونه مادرشوهرم اینا نبرمش دوتایی بمونیم خونه همسرم ...

نه عزیزم چه مشاوره ای بخاطر سنشه و ممکنه تا چن سال دیگه ام ادامه داشته باشه پسرا خیلی شیطونن مشاور لازم نیس ولی اگه میخوای ببر خیلی تنبیهش نکن چون شلدغی هاش دست خودش نیس که بچس بخاطر سنشه

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
چیکار کنم برم پیش مشاوره؟؟؟ اخرین بار تصمیم گرفتم خونه مادرشوهرم اینا نبرمش دوتایی بمونیم خونه همسرم ...

اگه خونواده همسرت حوصله ندارن به خاطر پسرت کمتر برین

ولی بهش نگین این یه تنبیه بیشتر لج میکنه. 

خوشحال میشم پیجم 
با زور و اجبار و نصیحت نمیتونین کاری کنین  مثلا روزی که قراره برین خونه پدرشوهرتون صبحش زیر با ...

بقیه انگار درک اینکه بابا بچس تحملتو بالا ببر ندارن، مادرو مقصر میدونن، من هرچقد باهاش صحبت میکنم امتیاز بندی میکنم جایزه میدم فایده نداره ایندفعه میگفم امتیازات خط میخوره ها میگفت همرو خط بزن بابا

حالا این روش شمارو امتحان میکنم ایشالا

خدا جونم شکرت
در ضمن مهد کودک خیلی میتونه بهتون کمک کنه روابط اجتماعی و نحوه ی برخورد توی جمع رو یاد میگیره

میره مهد یجای خوبی هم میره ، اونجا کلا شخصیتش فرق میکنه خیلی حرف گوش کنه

خدا جونم شکرت
بقیه انگار درک اینکه بابا بچس تحملتو بالا ببر ندارن، مادرو مقصر میدونن، من هرچقد باهاش صحبت میکنم ام ...

ای جانم🤣🤣🤣

من خودم مامان دوتا پسرم متوجه حرفاتون میشم 

فقط اصلا تهدیدش نکنین که براش عادی بشه 

به هر حال باید این روزا بگذرن

خوشحال میشم پیجم