2777
2789
عنوان

نامزدم همش…

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 35 پست
مال من به تپلیم گیر میده خودش استخونه حیف گوشت ک میدن دست گربه خستم کرده

🥲خیلی حس بدیه من استعداد چاقی ندارم با حرفاش دیونه میشم از استرس خسته شدم واقا🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چشات کور بود اومدی خاستگاری بعدم تازه ۱۷سالته استخون میترکونی تازه خوش هیکل میشی اصلا اهمیت نده به حرفاش مردا همه حسودن تعریف نمیکنن

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

وزنت که کمه،ولی اون حق نداره اینجوری بگه،از جهالتشه.نمیدونم دو حالت داره بلاخره مردا رو قیافه حساسن بعضیا بعد ازدواج عادت میکنن و بعضیام متاسفانه به تخریب ادامه میدن که خیلی بده.

من تازه ۱۷ سالگی اندامم معلوم شد تازه خوشگلیم و قیافم پیدا شد تاااازه چشم به جهان گشودم 

بعد نومزد از دماغ فیل افتادت چی میگه؟ پدوفیل بیچاره 

اصن جلوش یه تاپیک بزن بگو عکستو میزارم بچه ها نظر میدن بعد ببین چطور عیباشو میگن جوری که صورتشو با پارچه بپوشونه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

توعم بهش بگو اونجات کوچیکه من بدم میاد مرتیکه لاشی انگار وسبله جنسی خریده بهم میزنی یا بهم بزنم؟ ...

درست صحبت کن خانوم همسرمه این چه رفتاریه من کمک خواستم حق نداری توهین کنی

من دارم و کنترل میکنم چاق نیستم فقط توپرم بزرگترین اشتباه زندگی انتخاب ادم اشتباه..

قد و زنت چقده

من تو عقد جدا شدم از بس ایراد گرف

ولی الان دیگ نمیتونمم. ب هیچکس دیگ. اعتماد کنم😑

سفارش میده انگار اومده رستوران ک ایراد میگیره بگو مگه ننه بابات کتکت زدن و چشم بسته آوردنت خونمون با پس گردنی قبول کردی منو ک الان ایراد میگیری نمیخوای بگو نمیخوام و برو این بچه بازیا چیه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1