بهارزیبااااا مدیر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1185 عنوان متفورمین | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست کیا با متفورمین باردار شدن؟دکتر بهم متفورمین داده گفته دوتا صبح دوتا شب، زیاد نیس؟؟؟؟ تنبلی تخمدان دارم 1403/01/08 | 23:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسمم_جنون عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 182 یک ساله... لتروزل خوردم. دکتر احمق آمپول نداد تا تموم بشه گعت بدو خودش ازاد میشه، حالا دوباره درگیرم دکتر به منم امپول نداد بااینکه با زبونم خاستم ازش البته من وزنم خوبه لاغرم پریودیم منظمه الان دیگه بیخیال شدم فقط تغذیه میخام بکنم بعد رمضان خدا بخاد
بهارزیبااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1185 دکتر به منم امپول نداد بااینکه با زبونم خاستم ازش البته من وزنم خوبه لاغرم پریودیم منظمه الان ... انشالاـ من فولیم ۲۰عالی بوداااا، نداد، البته ماما لود دکترم. چقدر هزینه کردم
اسمم_جنون عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 182 انشالاـ من فولیم ۲۰عالی بوداااا، نداد، البته ماما لود دکترم. چقدر هزینه کردم منم سه تا فولیکول خوب داشتم ماهی که کلومیفن مصرف کردم اما خدا نخاست ک بشه برا من متخصص بود تو بهترین منطقه تهران😒الان تنها امیدم ورزش کردنه چون خیلیا تاپیک زدن ک با ورزش کردن باردار شدن
لبخندبزن_دختر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1006 یک ساله... لتروزل خوردم. دکتر احمق آمپول نداد تا تموم بشه گعت بدو خودش ازاد میشه، حالا دوباره درگیرم عجب خنگی بود دکتره عین دکتر من من خودم خوندم اینجا سریع رفتم دکتر دیگه یه روز مونده بود لتروزلم تموم شه بهم ۶ تا امپول ۳ مدل ۲ تا ۲ تا داد زدماگه بتونی تاپیک اخرمو بخون الان گذاشتم اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
بهارزیبااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1185 منم سه تا فولیکول خوب داشتم ماهی که کلومیفن مصرف کردم اما خدا نخاست ک بشه برا من متخصص بود تو ... اره ورزش عالیه، منم تردمیل میزنم
بهارزیبااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1185 عجب خنگی بود دکتره عین دکتر من من خودم خوندم اینجا سریع رفتم دکتر دیگه یه روز مونده بود لتروزلم تموم ... وایی انتظار خیلی سخته. همه داروهارو حفظم دیگه
اسمم_جنون عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 182 اره ورزش عالیه، منم تردمیل میزنم انشالله به حق این ماه عزیز خدا دامنمون رو سبز کنه
لبخندبزن_دختر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1006 وایی انتظار خیلی سخته. همه داروهارو حفظم دیگه میبینی بخدا خسته شدم متنفرم از انتظار اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
بهارزیبااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1185 انشالله به حق این ماه عزیز خدا دامنمون رو سبز کنه انشالا
بهارزیبااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1185 میبینی بخدا خسته شدم متنفرم از انتظار من از تست زدن متنفرمممم، این تسته رو میگیرم تو افتاب ببینم خطی چیزی میبینم
لبخندبزن_دختر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1006 من از تست زدن متنفرمممم، این تسته رو میگیرم تو افتاب ببینم خطی چیزی میبینم چند وقته تو اقدامین؟ اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
لبخندبزن_دختر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1006 یک ساله امیدوارم تو این ماه عزیز این دوره بی بی چک با ۲خط پرررنگ صورتی بگیری دستت و از خوشحالیت و ذوقت فقط اشک بریزی و نتونی حرف بزنی🙏🏻🪻 اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
بهارزیبااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1185 امیدوارم تو این ماه عزیز این دوره بی بی چک با ۲خط پرررنگ صورتی بگیری دستت و از خوشحالیت و ذوقت فقط ا ... ممنون از دعای خیرت. انشالا تو هم حاجت روا شی