2777
2789
عنوان

آخرین تاپیک...

607 بازدید | 36 پست

و اما این هم از آخرین تاپیک این کاربری...

از ۹۸ تا الان اینجا بودم بهترین تایم زندگیم بود ... 

حسهای مختلفو اینجا تجربه کردم...

کلی دوست جدید پبدا کردم....

حالم باهاتون خیلی خوب بود... 

ولی بخاطر یه سری شرایط نمیتونم دیگه بمونم...

تعلیق نمیکنم ... اما خروج از سایت رو میزنم و میزارم این کاربریم به یادگاری بمونه... اما دیگه هیچوقت بهش سر نمیزنم...

این تاپیکم ۲۴ ساعت بازه و بعد قفلش میکنم....

دوستتون دارم 💔

خدانگهدار💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا پشت و پناهت،من دورادور دوستت داشتم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

وای کجا میخوای بری؟ 

حیفم میاد کاربرهای نسبتا قدمی میرن

خیلیا رفتن و نیستن

سایتم پراز بچه شده 

حیفه، نرو، رفتیم برگرد🌹

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خیلی بده نمیدونم چرا کاربرای قدیمی مخصوصا قبل سال ۱۴۰۰ دارن میرن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]