2777
2789
عنوان

گزارش کار[روزاول]غیرممکن🌱

235 بازدید | 35 پست

سلامم شبتون بخیر

بیداری:۶صبح

ساعت مطالعه:۹ساعت

تعداد تست:۱۵۶

کیفیت مطالعه:خوب

یک توصیع برای فردا:صبح سعی کن زیست و ببندی!

شرح حال امروز من:

خوب بود...

نه خیلی خوب..

نه خیلی بد..

کسل شدم

حسم پرید

ولی باز برگشتم و خوندم

درصد تستام بد شد!!

ولی تحلیل کردم دوباره تست زدم بهتر شد

مسائل شیمی و پیچیده میفهمم؟اره ولی یکم حوصله میزارم با مثال و پاسخنامه اش نگاه می کنم کم‌کم برام آسون میشه درصدم بالا نیست تو مسائل ولی دارم راه میوفتم حس اش می کنم

امروز حس عذاب وجدان تو وجودم نبود، یع حس خوب بود یع حسی ک تونستم...

برای فردا ذوق دارم

می دونم ک فردا هم میتونم به خوبی بگذرونم

تو امروز چطور بودی؟

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی منم نور امید تو دلم جوونه زده

آفرین، خسته نباشی🫡

اگ دوست داشتی هرشب بیا تایپک میزنم گزارش کار و شرح حال بده

اینا میمونه خاطره میشه

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱
از مجازی دوری کن گوشی کم استفاده کن بعدا ک فشار روت زیاد شد برای فرار میای سمت همین سایت و گوشی!

می‌دونی، نمیتونم...

خیلی سعی کردم همه راهو امتحان کردم ولی نمیشه، مثل موادیه که از معتاد دور میشه

دارم سعی می کنم لااقل مفید استفاده اش کنم..

می‌دونم بده:)

واو دمت گرم خسته نباشی چه ایده ی جالبی حیف من هنوز مریضم از همه کارهام عقب افتادم، امیدوارم فردا با ...

امیدوارم زودی بهتر بشی، مرسی عزیزم🫡🩷

[QUOTE=333412589]آفرین، خسته نباشی🫡 اگ دوست داشتی هرشب بیا تایپک میزنم گزارش کار و شرح حال بده اینا ...

منظورت نوع خوندنمه؟

نه منابع زبستت

خیلی سبز پینوکیو

آدمیزاد تو یه سنی، یه قبر می‌کنه، آرزوهاشو میریزه توش و میشینه به نگاه کردن. باور کنید حال سوگواری‌ام نداره. بهت‌زده به مرگ آرزوهاش زل می‌زنه. گیج و منگ. می‌دونه هم که دیگه نمیشه. به قول فروغ؛ «چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست»
دیگه؟منظورم منبع تست زماندارته

آزمون میزنم جدا از کتاب تستم

زیستاز و قلم چی