سلام خانوما من دختری هستم که تابحال هیچ دوست پسری نداشتم و کلا از این مسائل خوشم نمیاد ولی جدیدا روی پسر همسایمون کراش زدم ولی از اونایی نیستم خودمو بگیرم یه روز دامن بلند و تیپ زنانه یهروز کلا اسپرتم مهربونم و بچه ها رو هم دوست دارم حتی میرم باهاشون تو کوچه بازی میکنم۱۷سالمه بعد یه همسایه داریم جدیدا اومده تو کوچه و طبقه بالای خونهی ما هستش حتی اولین بار که دیدمش من سلام کردم از اون به بعد همیشه خودش سلام میکرد و اینا مامانش خیلیییی مهربونه و خیلی دوسش دارم و باهاش ارتباط دارم خیلی وقت پیش داشت رد میشد و به من یه خوراکی تعارف کرد(اون موقع که تازه اومده بودن) منم خیلی مهربون😅 هستم فک نکردم شاید منظور بدی برداشتم بعد مامانم بهم گفت زشته اگه تعارف کرد برندار الان بعد چندین ماه بازم یه چیزی تعارف کرد من خیلی تشکر کردم و گفتم که دوست ندارم از این نوع خوراکی ها و ممنون نمیخام ولی خیلی اصرار کرد مجبور شدم بردارم اما همونجا دادمش داداشم دوباره دوروز بعدش دیدمش بهم شیرینی تعارف کرد گفت الان میگی دوست ندارم بردار دیگه منم یه لبخند زدم برداشتم آلام میگین این چقد اوسکوله برا این دو تا اتفاق ساده اینو میگه ولی خب نمیدونم حس میکنم خیلی قشنگ بهم نگا میکنه و اینا البته یکی از دخترای همسایمون هم حس میکنم ازش خوشش میاد ولی تابحال ندیدم بهش سلام هم کنه غیر از وقتی که پیش منه بعد اون میگفت حس میکنم بهم نگا میکنه و اینا فک کنم هیزه راستش دلم میخاد از من خوشش اومده باشه