2777
2789
عنوان

این چه قانون مزخرفیه؟

229 بازدید | 4 پست

28 اسفند رای قطعی دادگاه تمکین اومد که رد شد، هم دادگاه بدوی هم تجدیدنظر.

الان دوباره دادخواست تمکین داده.

یعنی چی آخه؟؟؟؟

چرا باید به این زودی دوباره بتونه؟؟؟       

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

دادخواست محدودیتی برای ارسال نداره. مجدد رد میشه.

فیلم بازی میکنه که میخواد برگردم ولی فقط واسه رای دادگاهه که حق و حقوقمو نده. علنا به خودم و خونواده م گفته نمیخواد صدای ضبط شده شم دارم که گفت میبره اذیتم میکنه کاری میکنه که یه پام خونه باشه یه پام دادگاه.

این فایده ای داره ببرم؟؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم بازی میکنه که میخواد برگردم فقط واسه رای دادگاهه که حق و حقوقمو نده. ولی علنا به خودم و خونواده ...

دادگاه جدید رفتی رای نهایی قبل رو ببر حل میشه

برخیزو مخور غم جهان گذران ... بشین و دمی به شادمانی گذران
دادگاه جدید رفتی رای نهایی قبل رو ببر حل میشه

شورای حل اختلاف هم رفته

اگه نرم مینویسن نیومده پس نمیخواد برگرده برمم میدونم موش مرده بازی درمیاره باورش میکنن، اعضای شورا رو میشناسم. میترسم به نفع اون بنویسن ببره دادگاه، این فایده ای نداره واسش؟