2777
2789

بچه ها ما اومدیم خونه خالم

من محجبم و دختر خالم اونطور که خودش میگه از حجاب خوشش نمیاد زیاد

ولی زیاد بی حجابم نیست

دختر خالم داشت با یه نفر تلفنی صحبت میکرد که حدس میزنم شاید پسرداییم بوده باشه

چون همش میگه داداش و..  به اونم همینو میگفت

بعد من میونم زیاد با پسرداییم خوب نیست

بعد دختر داییم گفت اینجا اصلا خوش نمیگذره و هیچی نیست اونجا هر چی باشه از اینجا بهتره

بنظرتون حرفش زشت نبود؟ هر چیم باشه ما مهمونشیم نبابد اینجوری میگفت

بعد نمیدونم اون یارو چی گفت دختر خالمم گفت اره 90 درصد انرژی منم گرفته

واقعیتش به خودم گرفتم

یعنی با من بود؟ یا من حساس شدم؟

من یکم کم حرفم دست خودم نیست حس عقب مونده بودن بهم دست داد

《5 صلوات میفرستین لطفا 》 معنی حسرت و وقتی فهمیدم که برای شاد کردن مادرم ، به جای هدیه خریدن یه فاتحه خوندم

یعنی چی سه بار تاپیک زدن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی نداره

و تقریبا معلومه مخاطب شما نبودی بلکه جو خانواده بوده نه مهمون

چرا سریع حس کردی بحث سر حجاب و نمازه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اگه کسی به خاطر پوشش یا سبک زندگی که ازش لذت میبرم‌منو مسخره کنه ناراحت نمیشم و برام مثل حلاوت میمونه چون بهش اعتقاد دارم و خودم راهم رو با چشم باز انتخاب کردم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اون بیشعوره 

تو هم هنذفری میزدی سریال میدیدی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره باخودت بوده احتمالا منم بودم بدم میومد

😐عجبا تا تو پوشش ادمم ورود میکنن

بعد بگیم چرا اینقد باز لباس میپوشن،جویده میشیم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

با محیط خانوادش بود 

اگه مخاطبش تو بودی جلوتت ک حرف نمیزد 

ربطی ب. حجاب و نماز نداشت

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر